Η πιο σκληροπυρηνική BMW M5 ήταν ένα καλά κρυμμένο μυστικό από τους Βαυαρούς!

Είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς ποιος κινητήρας κρύβεται κάτω από αυτή την BMW M5. Ώρα να γνωρίσουμε το "μυστικό" project των Βαυαρών!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M5 Touring

Στην ιστορία της βαυαρικής εταιρείας έχουμε δει διάφορα projects, άλλα άγνωστα και άλλα ιδιαίτερα δημοφιλή. Αυτό που θα δούμε στο συγκεκριμένο άρθρο ανήκει σίγουρα στην πρώτη κατηγορία και είχε ως αποτέλεσμα την κατασκευή της πιο σκληροπυρηνικής BMW M5 Touring που υπήρξε ποτέ.

BMW X5 Le Mans: Το ξεχασμένο super SUV με κινητήρα από McLaren F1 (+video)

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν την δημιουργία της McLaren F1, όπου η βρετανική εταιρεία ζήτησε από τους Βαυαρούς τον θρυλικό V12 κινητήρα χωρητικότητας 6,1 λίτρων. Φαίνεται, όμως, ότι η γερμανική εταιρεία κράτησε ένα μοτέρ στα χέρια της και ακολούθως το τοποθέτησε σε μία BMW M5 E34.


Το εν λόγω μοντέλο στην έκδοση παραγωγής του εξοπλίζεται με έναν κινητήρα χωρητικότητας 3,8 λτ., ο οποίος αποδίδει 340 ίππους και 400 Nm ροπής. Είναι λογικό, λοιπόν, ότι η τοποθέτηση του ατμοσφαιρικού V12 των 618 ίππων και 647 Nm ροπής στον πίσω άξονα θα δημιουργούσε μία BMW M5 Touring που όμοιά της δεν υπήρξε στο παρελθόν.

Το συγκεκριμένο project ήταν ένα καλά κρυμμένο μυστικό από την βαυαρική εταιρεία, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση είχε προκαλέσει η δήλωση του David Clark, διευθυντή ανάπτυξης της McLaren το διάστημα 1994-1998. “Είναι ένα εξωφρενικό πράγμα”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Chris Harris και δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην τον πιστέψουμε. Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την θρυλική McLaren F1 μπορείτε να βρείτε στο σχετικό μας αφιέρωμα!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.