Αναβάθμιση στα σημεία για την “μικρή” Mercedes-AMG GT 4-door Coupe

Αέρας αλλαγής για την "μικρή" Mercedes-AMG GT 4-door Coupe με τον V6 κινητήρα των 367 ή 435 ίππων. Δείτε σε ποιους τομείς διαφοροποιήθηκε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes-AMG GT 4-door Coupe

“Επιλεκτική” ανανέωση αποφάσισε να κάνει η γερμανική εταιρεία στις μικρότερες εκδόσεις της Mercedes-AMG GT 4-door Coupe. Πάμε να δούμε τι αλλάζει σε αυτές που έρχονται με εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα.

Διαβάστε επίσης: Η εμβληματική Mercedes-Benz 450 SEL 6.9 έγινε 48 ετών!

Οι εν λόγω εκδόσεις ονομάζονται GT 43 και GT 53 4-door Coupe, με τη γερμανική εταιρεία να αποφασίζει την ενσωμάτωση στοιχείων από την μεγαλύτερη έκδοση. Πιο συγκεκριμένα, στο εμπρός τμήμα συναντάμε διευρυμένους αυλούς εισαγωγής, ενώ στο πίσω τμήμα έχει προστεθεί ένας διαχύτης. Άλλη μία αλλαγή που αφορά το αμάξωμα είναι η προσθήκη του χρώματος “Opalite white metallic”.


Στον προαιρετικό εξοπλισμό ανήκει και το πακέτο “V8 Styling Package”, το οποίο δανείζεται στοιχεία από την μεγαλύτερη έκδοση, όπως για παράδειγμα οι δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης και η πιο “sportive” μάσκα στο εμπρός τμήμα. Πάμε και στο εσωτερικό, με τις V6 εκδόσεις να αποκτούν επιπλέον στοιχεία στον βασικό τους εξοπλισμό. Ενδεικτικά, μεταξύ άλλων έχει προστεθεί η ηλεκτρική οροφή, αλλά και η ασύρματη φόρτιση για τις έξυπνες συσκευές των πίσω επιβατών.

Σε επίπεδο κινητήρων δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση. Τόσο η Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+, όσο και η Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+ εξοπλίζονται με εξακύλινδρους κινητήρες χωρητικότητας 3,0 λτ. Η ισχύς διαμορφώνεται στους 367+22 και 435+22 ίππους αντίστοιχα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.