Ανοίγει drive-in σινεμά στην Αθήνα

Φαίνεται πως η κοινωνική αποστασιοποίηση δημιουργεί και επιχειρηματικές ευκαιρίες, καθώς θα ανοίξει drive-in σινεμά στην Αθήνα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τα drive-in σινεμά ήταν κάτι που είχαμε ξεχάσει είναι η αλήθεια, καθώς εξαφανίστηκαν με το πέρασμα του χρόνου. Πλέον φαίνεται πως η πανδημία του COVID-19 δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες για την επιστροφή τους. Βλέπετε το soccial distancing δημιουργεί ένα ευνοϊκό περιβάλλον για τέτοιου είδους σινεμά, καθώς θα μπορεί ένα ζευγάρι ή μία παρέα/οικογένεια να πηγαίνει με το αυτοκίνητό της στον χώρο του σινεμά και να παρακολουθεί την ταινία χωρίς να βγει από αυτό.

Δείτε ακόμη: Οι αλλαγές που φέρνει ο COVID-19 στην αυτοκινητοβιομηχανία

Δυστυχώς πληροφορίες για το που ακριβώς θα ανοίξει το drive-in σινεμά στην πρωτεύουσα δεν υπάρχουν προς το παρόν, ενώ στην ειδική ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί υπάρχει μια αντίστροφη μέτρηση. Αυτό σημαίνει πως 1η Ιουνίου το σινεμά θα είναι σε λειτουργία και θα μπορεί να υποδεχτεί εμάς και τα αυτοκίνητά μας.

Σίγουρα το “Άθενς Ντράιβ-Ιν” όπως ονομάζεται θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και περιμένουμε από αυτό να έχει καλές επιλογές σε ταινίες και όχι B-Movies…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr