Αντίστροφη μέτρηση για τα Subaru WRX και STI

Ένα νέο δημοσίευμα μας έρχεται από την Ιαπωνία και σχετίζεται με τα επερχόμενα Subaru WRX και WRX STI. Δείτε πότε αναμένεται να αποκαλυφθούν...

Βρείτε μας στο

Ένα νέο δημοσίευμα από ιαπωνικό μέσο έρχεται να δώσει ακόμα πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την έλευση των πολυαναμενόμενων Subaru WRX και STI. Στόχος θα είναι να τεθούν απέναντι σε Mercedes-AMG A35 και Α45 αντίστοιχα.

Subaru Impreza GT: Ο «αφανής» ήρωας (+video)

Το Subaru WRX αναμένεται μέσα στον Αύγουστο του 2021 και, σύμφωνα με το ιαπωνικό «bestcarweb», κάτω από το καπό θα κρύβεται ο κινητήρας με την κωδική ονομασία «FA24». Πρόκειται για ένα υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ χωρητικότητας 2,4 λίτρων, το οποίο αποδίδει 280 ίππους.

Η κίνηση θα περνά ασφαλώς και στους τέσσερις τροχούς, ενώ θα συνοδεύεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων τύπου CVT. Οι Ιάπωνες θέλουν ένα αυτοκίνητο που θα μπορεί να τεθεί απέναντι στην Mercedes-AMG A35.

Διαβάστε επίσης: Subaru XV αλλάζει λάδια μετά από 36.000 χλμ. Δείτε πως ήταν στο video

Το αυτοκίνητο που συγκεντρώσει, βέβαια, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το κορυφαίο Subaru WRX STI. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, θα το περιμένουμε τον Μάρτιο του 2022 για την έλευσή του, ωστόσο δεν αναφέρεται η ισχύς του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν είχαν υπάρξει, και πάλι από την Ιαπωνία, πληροφορίες που κάνουν λόγο για 400 και πλέον ίππους, ενώ σε αυτή την έκδοση θα υπάρχει μηχανικό σασμάν έξι σχέσεων. Με αυτό το μοντέλο, η Subaru στοχεύει να τεθεί απέναντι στην Mercedes-AMG A45.

Πηγή:bestcarweb.jp