Αντίστροφη μέτρηση για το νέο Honda Civic Type R

Nurburgring "καλεί" Type R! Μερικοί μήνες απομένουν για την αποκάλυψη του νέου Honda Civic Type R και οι Ιάπωνες βρίσκονται στo τελικό στάδιο δοκιμών...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda Civic Type R

Με μία λιτή και σύντομη ανακοίνωση, η ιαπωνική εταιρεία δημοσίευσε τις πρώτες επίσημες εικόνες του επερχόμενου Honda Civic Type R, ενώ ταυτόχρονα γνωστοποίησε πως βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο εξέλιξης με δοκιμές που λαμβάνουν χώρα στην πίστα του Nurburgring.

Διαβάστε επίσης: Τιμές Honda Civic Type R Sport Line και GT στην Ελλάδα 

Ξεκινώντας από τις δύο καμουφλαρισμένες φωτογραφίες, στο εμπρός τμήμα βλέπουμε την μεγάλη εισαγωγή αέρα και τα λεπτά LED φωτιστικά σώματα. Στο πλαϊνό τμήμα συναντάμε σκουρόχρωμες ζάντες και είναι εμφανές ότι “φιλοξενούν” κόκκινες δαγκάνες φρένων. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον, βέβαια, είναι το πίσω μέρος που διακρίνεται για τον σκληροπυρηνικό του χαρακτήρα.

Αυτή τη φορά, φαίνεται ότι η ιαπωνική εταιρεία έχει επιλέξει μία μεγαλύτερη αεροτομή και τα φωτιστικά σώματα πιθανόν να ενώνονται με μία κόκκινη LED λωρίδα. Ο “sportive” χαρακτήρας ολοκληρώνεται με την τριπλή απόληξη της εξάτμισης στο κάτω μέρος, σήμα κατατεθέν πλέον του Honda Civic Type R.

Σχετικά με τα μηχανικά μέρη, για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε μία αναβαθμισμένη εκδοχή του κινητήρα που συναντάμε και στην υπάρχουσα γενιά. Η Honda αναφέρει πως η κορυφαία έκδοση θα αποκαλυφθεί μέσα στο 2022 χωρίς να δίνει επίσημη ημερομηνία.

Σημ. H κεντρική εικόνα είναι ψηφιακό προϊόν και προέρχεται από το φόρουμ “CIVIC XI”.

Πηγή: Honda News

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.