Άντρες Vs Γυναίκες οδηγοί: Ο δείκτης που αποδεικνύει ποιοι οδηγούν πιο επικίνδυνα

Ποιοι οδηγούν πιο επικίνδυνα; Οι άντρες ή οι γυναίκες; Καλά και τα βιώματα, αλλά αυτή τη φορά θα μιλήσουν οι αριθμοί! Αυτοί λένε πάντα την αλήθεια...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
οδηγοί

Είναι μία συζήτηση που γίνεται πολλές φορές, με τους συνομιλητές να… “διαλέγουν” στρατόπεδα. Ο λόγος για το ποιο από τα δύο φύλα οδηγεί πιο επικίνδυνα. Πρόσφατα, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών δημοσίευσε μερικά αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. Ανάμεσά τους, είναι και οι αριθμοί που δίνουν απάντηση στο αιώνιο ερώτημα “Οι άντρες ή οι γυναίκες είναι πιο επικίνδυνοι”;

Υφ. Υποδομών: “Όσο δεν μπαίνουν διόδια στη Βαρυμπόμπη, ο φορολογούμενος πληρώνει…”

4,6 φορές υψηλότερος δείκτης επικινδυνότητας
Σύμφωνα με τα στοιχεία της εν λόγω έρευνας, οι άντρες δεν είναι απλά πιο επικίνδυνο, αλλά σχεδόν πέντε φορές περισσότερο. Για την ακρίβεια, ο δείκτη επικινδυνότητας στους άντρες οδηγούς είναι 4,6 φορές μεγαλύτερος. Κάτι τέτοιο, οφείλεται κυρίως στην υψηλότερη ταχύτητα που παρατηρείται στην οδήγηση του αντρικού φύλου, καθώς επίσης και στην πιο “επιθετική” συμπεριφορά πίσω από το τιμόνι.


Η έρευνα περιλαμβάνει ακόμα μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία. Ενδεικτικά:
-Οι ηλικιωμένοι και οι νέοι οδηγοί έχουν 1,6 φορές και 1,3 φορές υψηλότερο δείκτη επικινδυνότητας σε σύγκριση με τους οδηγούς ηλικίας 35 – 54 ετών.
-Ο υψηλότερος δείκτης επικινδυνότητας εντοπίζεται στα επιβατικά αυτοκίνητα ηλικίας άνω των 20 ετών – περίπου 4 φορές υψηλότερος σε σύγκριση με τα νεότερα επιβατικά αυτοκίνητα.
-Oι επιβάτες των πίσω θέσεων στα αυτοκίνητα φοράνε ζώνη ασφαλείας σε ποσοστό μόλις 55,8%, δηλαδή σχεδόν μόλις ένας στους δύο.
-Μόλις το 65,5% των συνεπιβατών φορά το κράνος. Την ίδια ώρα, για τον οδηγό μοτοσυκλέτας το ποσοστό αυξάνεται στο 80,3%.

Πηγή: Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.