Υφ. Υποδομών: “Όσο δεν μπαίνουν διόδια στη Βαρυμπόμπη, ο φορολογούμενος πληρώνει…”

Ο Υφ. Υποδομών γνωστοποίησε πόσο κοστίζει η απουσία πλευρικών διοδίων στη Βαρυμπόμπη. Δείτε τι ανέφερε σε πρόσφατη εκδήλωση...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Διόδια

Μαζί με το θέμα της κατεδάφισης/ανακατασκευής της Γέφυρας Βαρυμπόμπης (διαβάστε εδώ περισσότερα), έχει “ανοίξει” ξανά η συζήτηση σχετικά με τα διόδια στην περιοχή Βαρυμπόμπης – Αγίου Στεφάνου. Μάλιστα, πρόσφατα τοποθετήθηκε επί του θέματος και ο Υφυπουργός Υποδομών αναφέροντας ότι όσο δεν μπαίνουν πλευρικά διόδια στο σημείο, πληρώνουν το ετήσιο ποσό όλοι οι φορολογούμενοι.

Πιο συγκεκριμένα, ο αρμόδιος Υφυπουργός για τις Υποδομές, Νίκος Ταχιάος τοποθετήθηκε στο 3ο Συνέδριο Grean Deal Greece 2023 του ΤΕΕ, καλώντας τις δημοτικές αρχές Κηφισιάς και Διονύσου να συζητήσουν για το ενδεχόμενο τοποθέτησης πλευρικών σταθμών διοδίων στους κόμβους Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου.

“Να λέμε την αλήθεια, μιλάμε για 25 εκατ. ευρώ ετησίως”
“Πρέπει να μπορούμε να συνεννοηθούμε και να λέμε την αλήθεια. Είναι άποψη της κυβέρνησης ότι πρέπει να λέμε από την αρχή τα πράγματα με το όνομά τους. Η γέφυρα της Βαρυμπόμπης πρέπει οπωσδήποτε να αντικατασταθεί. Καταλαβαίνω ότι ο Δήμος Κηφισιάς και αντίστοιχα του Διονύσου, συνδέουν αυτό το έργο με το θέμα των πλευρικών διοδίων το οποίο συζητείτο για πολύ μεγάλο διάστημα. Τα διόδια περιλαμβάνονται στη σύμβαση παραχώρησης. Πρέπει να ξέρετε ότι όσο καιρό δεν μπαίνουν αυτά τα πλευρικά διόδια, ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει το χρόνο 25 εκατ. ευρώ στον παραχωρησιούχο για να αναπληρωθεί η απώλεια εσόδων που υπάρχει”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ταχιάος.


Ταυτόχρονα, ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν επιχειρήματα υπέρ των τοπικών κοινωνιών: “Είμαι ανοιχτός στο να συζητήσω το ενδεχόμενο συνέχισης μέχρι το 2038 ή το 2041 όπου θα ολοκληρωθεί η σύμβαση παραχώρησης”, ανέφερε.

Πηγή: reader.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.