Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έτσι επιτρέπεται η μετάβαση σε συνεργείο ή πρατήριο υγρών καυσίμων

Ας δούμε πως μπορούμε να μεταβούμε νόμιμα σε κάποιο συνεργείο αυτοκινήτων ή σε πρατήριο υγρών καυσίμων, εφόσον είναι απαραίτητο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το προηγούμενο lockdown μας έπιασε εξ απήνης, αλλά πλέον την δεύτερη αυτή φορά, υπάρχει η… τεχνογνωσία. Και επειδή πολλοί ρωτάτε πως μπορείτε να επισκεφθείτε ένα συνεργείο ή ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, δείτε την απάντηση του ΣΕΑΑ πιο κάτω.

Στην Ειδική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων κατά την διάρκεια του πρώτου lockdown, αναφέρει μεταξύ άλλων πως επιτρέπεται η επίσκεψη σε συνεργεία και εκθέσεις αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα λοιπόν, έλεγε πως:

Δείτε επίσης: Η συγκλονιστικότερη καταδίωξη αυτοκινήτων στο παγκόσμιο σινεμά έγινε στην Ελλάδα πριν από μισό αιώνα (+video)

“Ενημερώνουμε τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις πως επί του παρόντος η προσέλευση στα συνεργεία και τις εκθέσεις αυτοκινήτων είναι νόμιμη/επιτρέπεται.

Συμπεριλαμβάνεται στην περίπτωση 2 των κατ΄ εξαίρεση μετακινήσεων (μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα).

Τα μέλη του ΣΕΑΑ, επίσημοι εθνικοί και τοπικοί διανομείς, υποστηρίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία των μεταφορών.”

Δείτε ακόμη: Δεν θα πιστεύεις πόσο κάνει αυτή την στιγμή η βενζίνη στις Η.Π.Α.

Επομένως όποιος θέλει να επισκεφθεί κάποια έκθεση αυτοκινήτου ή συνεργείο δεν έχει παρά να συμπληρώσει στην ειδική φόρμα τα στοιχεία του και τον αριθμό 2 ή να στείλει το σχετικό μήνυμα με αριθμό αιτιολόγησης κίνησης “2”.

Προφανώς το ίδιο ισχύει και αν θέλουμε να επισκεφθούμε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων. Επαναλαμβάνουμε πως τα παραπάνω αναφέρονται στην επίσημη ανακοίνωση του ΣΕΑΑ και εννοείται πως δεν χρησιμοποιούμε την συγκεκριμένη αιτιολόγηση για άσκοπες μετακινήσεις.

Σε κάθε μετακίνηση πρέπει να έχουμε μαζί μας την αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο καθώς και συμπληρωμένο έντυπο βεβαίωσης κίνησης (εκτυπωμένο ή χειρόγραφο) ή το SMS επιβεβαίωσης, για να το επιδείξουμε σε περίπτωση ελέγχου. Θυμίζουμε πως η μάσκα είναι υποχρεωτική.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.