Συγκλονιστικά χαμηλή η τιμή της βενζίνης στις Η.Π.Α. σε σχέση με την Ευρώπη

Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής δεν είχαν ποτέ ιδιαίτερα θέματα με την τιμή της βενζίνης, αλλά η τιμή της πλέον είναι εξαιρετικά χαμηλή.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σύμφωνα με άρθρο του electrek.co η τιμή της βενζίνης στις Η.Π.Α. σε κάποιες πολιτείες έχει πέσει κάτω από το ένα δολάριο το γαλόνι. Και όταν μιλάμε για γαλόνι, τότε μιλάμε για 3,785 λίτρα.

Δείτε επίσης: Η ρεαλιστικότερη καταδίωξη αυτοκινήτων στην ιστορία του παγκόσμιου σινεμά γυρίστηκε στον Πειραιά μισό αιώνα πριν

Σύμφωνα λοιπόν με την εικόνα από πρατήριο της Β. Αμερικής, που δημοσιεύει το electrek στο άρθρο του (και εξακριβώσαμε και στο άρθρο του Fortune εδώ), η τιμή σε κάποια πρατήρια στις Η.Π.Α. είναι στα 99 cent/γαλόνι, όπερ σημαίνει 99 cent/3,785 λίτρα.

Στην πράξη λοιπόν, ο Αμερικάνος στο Κεντάκι και στην Οκλαχόμα, όπου βρίσκονται και οι χαμηλότερες τιμές στην βενζίνη αυτή την στιγμή, πληρώνει περίπου 24 λεπτά/λίτρο. Προφανώς και στις Η.Π.Α. υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις στις τιμές από πρατήριο σε πρατήριο.

Εμείς εδώ στην Ευρώπη βέβαια δεν έχουμε δει ποτέ τέτοιες τιμές, ούτε στα όνειρά μας… Μάλιστα στην χώρα μας, οι τιμές δεν έχουν πέσει όσο θα περιμέναμε, λόγω και της μειωμένης ζήτησης αλλά και της κατάρρευσης της τιμής του… μαύρου χρυσού, που έχει πέσει ακόμη και κάτω από τα 22 δολάρια το βαρέλι. Σε μεγάλο βαθμό αυτό οφείλεται στην πολύ υψηλή φορολογία που υπάρχει στα καύσιμα στην χώρα μας.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις τιμές των καυσίμων στην Ευρώπη και που βρίσκεται η χώρα μας, ανάμεσα στις υπόλοιπες χώρες.

(Τιμές 25/3/2020)

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr