Τι γίνεται με τις τιμές των καυσίμων στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη

Ο κορωνοϊός έχει επιφέρει μείωση στις τιμές των καυσίμων ανά την Ευρώπη. Τι γίνεται όμως στην χώρα μας σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε.;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πρατήριο καυσίμων

Ο κορωνοϊός έχει καταφέρει σοβαρό χτύπημα εκτός όλων των άλλων και στην αγορά καυσίμων. Η ζήτηση μειώνεται, λόγω των απαγορεύσεων κυκλοφορίας παντού, ενώ η τιμή του Brent έχει κατρακυλήσει στα 25 δολάρια το βαρέλι.

Δείτε επίσης: Το αυτοκίνητο που ξεπέρασε το VW Golf σε πωλήσεις στην Ευρώπη

«Η ζήτηση είναι σαφώς περιορισμένη, σε ορισμένα μέρη του κόσμου, υποχωρώντας σε δραματικά επίπεδα», δήλωσε ο CEO της Chevron, Mike Wirth στο Bloomberg TV την περασμένη Τρίτη.


Διαβάστε επίσης: Όταν το Seat Ibiza είχε κάτι από Porsche!

Τι γίνεται όμως με τις τιμές που βλέπουν οι καταναλωτές στα πρατήρια στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη; Σύμφωνα λοιπόν με το Fuel Prices Europe η χώρα μας αυτή την στιγμή έχει την τρίτη ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη, με τιμή λίτρου κατά μέσο όρο στα 1,489 ευρώ. Πάνω από την χώρα μας βρίσκεται η Ολλανδία με τιμή 1,615 ευρώ/λίτρο και η Ιταλία με τιμή 1,524 ευρώ/λίτρο. Δείτε πιο κάτω την κατάταξη από την ακριβότερη στην φθηνότερη χώρα, στις 10 πρώτες θέσεις στην Ευρώπη.

Καλύτερα είναι τα πράγματα πάντως στην χώρα μας όσον αφορά την τιμή του πετρελαίου. Συγκεκριμένα, η Ελλάδα είναι στην ένατη θέση με μέση τιμή πετρελαίου ανά λίτρο στα 1,239 ευρώ. Πρώτη είναι η Ιταλία με τιμή 1,409 ευρώ/λίτρο, ενώ ακολουθούν Ολλανδία και Πορτογαλία με τιμή 1,337 και 1,309 ευρώ/λίτρο.

Δείτε ακόμη: Η Audi έριξε άκυρο στην Volkswagen λόγω…

Από τις ακριβότερες τιμές στην Ευρώπη πάντως έχουμε και στο υγραέριο, καθώς είμαστε στην δεύτερη θέση μετά από την Γαλλία. Συγκεκριμένα, οι Γάλλοι πληρώνουν 0,870 ευρώ/λίτρο, ενώ εμείς εδώ στην χώρα μας το πληρώνουμε 0,790 ευρώ/λίτρο. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Ολλανδία με 0,783 ευρώ/λίτρο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.