Απαράδεκτος οδηγός Audi A3 πήγε να περάσει χείμαρρο και… (+video)

Δυστυχώς για κάποιους ανθρώπους όλα είναι πλάκα και μάλλον για ένα video μπορεί ακόμη και να βάλουν σε κίνδυνο την ζωή τους...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Φαίνεται πως υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που θα ρίσκαραν την ζωή τους για όλους τους λάθους λόγους… Ακόμη και για να έχουν ένα video το οποίο θα τους κάνει viral! Φαίνεται πως κάτι τέτοιο σκέφτηκε και ο οδηγός του Audi A3, ο οποίος παρά το γεγονός πως βλέπει εμπρός του έναν ορμητικό χείμαρρο, θεώρησε πως είναι ασφαλές και… φρόνιμο να τον διασχίσει με το Audi A3 του.

Προφανώς και το αποτέλεσμα ήταν το χειρότερο για αυτόν, καθώς το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Ο οδηγός ή κάποιος από τους παρευρισκόμενους δεν έπαθαν κάτι και έτσι πήραν το μάθημά τους με σκληρό τρόπο ,αλλά ευτυχώς αναίμακτα, καθώς το αυτοκίνητο έμεινε κολλημένο στο ίδιο σημείο.

Φυσικά για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε να επιχειρήσουν άντρες της πυροσβεστικής. Σε αυτό το σημείο να πω πως το video που θα δείτε πιο κάτω μας έρχεται από την Ρουμανία και είναι μια πολύ καλή υπενθύμιση πως δεν πρέπει ποτέ να προσπαθούμε να περάσουμε με το αυτοκίνητό μας από ορμητικά νερά (εδώ μπορείτε να δείτε και το σχετικό άρθρο μας).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr