Απίστευτο: Έκανε 100.000 χλμ. χωρίς να αντικαταστήσει το λιπαντικό (+video)

Μάλλον ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε λίγο διαφορετικά το "Long Life" που αναγράφεται στα λιπαντικά. Ο TSI του Seat Leon κυριολεκτικά υπέφερε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
λιπαντικό

Είναι από εκείνες τις ιστορίες που δεν ακούμε κάθε μέρα και αν είστε από εκείνους του τυπικούς ιδιοκτήτες που αλλάζουν λιπαντικό χωρίς να περάσετε το όριο ούτε για 10 χλμ., καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από τις οθόνες. Το video που ακολουθεί είναι ακατάλληλο για εσάς.

Χρήσιμα: Σε πόσα λεπτά το λιπαντικό “πιάνει” θερμοκρασία λειτουργίας;

Σύμφωνα με την περιγραφή, πρόκειται για ένα Seat Leon, το οποίο εξοπλίζεται με κινητήρα 1,8 TSI. O ιδιοκτήτης έφτασε στο συνεργείο με αναμμένο το λαμπάκι check engine, κάτι που μπορεί βέβαια να μην συνδέεται με την κατάσταση του λιπαντικού. Ο μηχανικός έμεινε έκπληκτος ανοίγοντας το κάρτερ.


Το λιπαντικό, το οποίο πιθανόν κάποτε να ήταν ένα λεπτόρρευστο 5W-30, πλέον θύμιζε περισσότερο γράσο. Ήταν κατάμαυρο και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ήταν εφικτή η αφαίρεση του από την τάπα πλήρωσης.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του video, ο ιδιοκτήτης είχε διανύσει 60.000 μίλια, δηλαδή περίπου 100.000 χλμ. χωρίς να προχωρήσει ποτέ σε αντικατάσταση λιπαντικού. Το μόνο που έκανε ήταν να συμπληρώνει μικρή ποσότητα όποτε έπρεπε. Στο video που ακολουθεί θα δούμε μία σειρά από περίεργες βλάβες, για να δείτε την περίπτωση του Seat Leon μπορείτε να μεταφερθείτε στο στιγμιότυπο 0’05”.

Πηγή: carscoops.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.