Απίστευτο: Έβαλε πίεση αέρα έως 97 PSI στα ελαστικά του αφεντικού του

Το βραβείο του υπαλλήλου της χρονιάς του ανήκει! Πήρε το αυτοκίνητο του αφεντικού του και φούσκωσε τα ελαστικά στα 97 PSI. Δείτε την απίστευτη δικαιολογία!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πίεση ελαστικά

Κατά καιρούς έχουμε δει απίστευτες γκάφες που σχετίζονται με την αυτοκίνηση. Προσωπικά, η μεγαλύτερη που έχω αντικρύσει είναι η τοποθέτηση αλυσίδων χιονιού στον λάθος άξονα. Εδώ όμως μιλάμε για το αποκορύφωμα! Ο υπάλληλος πήρε το αυτοκίνητο του αφεντικού του και φούσκωσε τα ελαστικά με πίεση έως 97 PSI. Η δικαιολογία; Νόμιζα ότι ήταν ποσοστό και περίμενα να πάει στο 100%.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η χειρότερη επισκευή που έχεις δει ποτέ (+video)

Η εικόνα που βλέπετε δημοσιεύθηκε στο reddit και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα άρχισε να κάνει τον γύρο του κόσμου. Ο υπάλληλος από την Αϊόβα των Η.Π.Α. νόμιζε ότι ο αριθμός PSI ήταν ποσοστό πλήρωσης του ελαστικού και θέλησε να το φτάσει μέχρι το 100%. Τελικά σταμάτησε στις πιέσεις που βλέπουμε στις εικόνες.


Στη συνέχεια τηλεφώνησε στον ιδιοκτήτη και του εξιστόρησε την εμπειρία του. “Γεια αφεντικό, φρόντισα να σου φτιάξω την πίεση. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά δεν φτάνει στο 100%”. Αμέσως ο κάτοχος του είπε να στείλει φωτογραφία και μόλις την είδε του είπε να σταματήσει και να κατεβεί από το αυτοκίνητο. Ο κάτοχος του Jeep Cherokee έφτασε στο σημείο και δεν πίστευε ότι τα ελαστικά άντεξαν και δεν ανατινάχθηκαν.

Υπενθυμίζουμε ότι κάθε κατασκευαστής τοποθετεί ταμπέλα στο όχημα όπου αναγράφεται η προβλεπόμενη πίεση σε Bar ή PSI. Το συμπέρασμα είναι ένα, αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε σωστά μία εργασία συντήρησης του αυτοκινήτου, όσο απλή κι αν είναι, απευθυνθείτε στους ειδικούς. Είναι ζήτημα ασφάλειας!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.