Απίστευτο Lexus LC 500 από τη Liberty Walk

Το Lexus LC 500 είναι πανέμορφο στην εργοστασιακή του μορφή. Έπειτα, όμως, από την αναβάθμιση της Liberty Walk "τραβάει" όλα τα βλέμματα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το Lexus LC 500 είναι ένα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα της ιαπωνικής φίρμας, τόσο στην “κλειστή” εκδοχή του, όσο και στην Convertible. Έπειτα, όμως, από τη μεταμόρφωση της Liberty Walk έχει γίνει πιο “άγριο” από ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Η ιαπωνική Liberty Walk μεταμορφώνει την Toyota Supra

Ο ιαπωνικός οίκος τοποθέτησε ένα εντυπωσιακό bodykit, το οποίο στο εμπρός μέρος περιλαμβάνει νέο προφυλακτήρα και ένα splitter στο κάτω μέρος. Τα πλευρικά φτερά είναι υπερβολικά “φουσκωμένα” και συνδυάζονται με τις ποδιές που ελαχιστοποιούν την απόσταση του οχήματος από την άσφαλτο.


Διαφοροποιημένες είναι και οι ζάντες αλουμινίου, οι οποίες ειδικά στον εμπρός άξονα φέρουν ελαφρώς αυξημένη γωνία κάμπερ. Η σχεδίαση του bodykit στο πίσω μέρος ακολουθεί ακριβώς την ίδια φιλοσοφία. Υπάρχει ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας, ένας διαχύτης με δύο διπλές απολήξεις και η ενσωματωμένη στο αμάξωμα αεροτομή.

Ο οίκος Liberty Walk προσφέρει δύο επιλογές για τους ενδιαφερόμενους. Η πρώτη είναι το bodykit να προέρχεται από ανθρακονήματα. Η πιο οικονομική επιλογή περιλαμβάνει την ίδια υλοποίηση από πολυεστέρα. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το εικονιζόμενο αυτοκίνητο εξοπλίζεται εκτός των άλλων και με αερανάρτηση της AirRex. Ο οδηγός μπορεί με ένα πάτημα του διακόπτη να αυξομειώνει την απόσταση από το έδαφος.

Κάποια αναφορά σε μηχανική τροποποίηση δεν υπάρχει. Αυτό σημαίνει ότι κάτω από το καπό του Lexus LC 500 εξακολουθεί να βρίσκεται ο ατμοσφαιρικός V8 των 471 ίππων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.