Η ιαπωνική Liberty Walk μεταμορφώνει την Toyota Supra

Ένα μεγάλο bodykit της Liberty Walk ήταν αρκετό για την απόλυτη μεταμόρφωση της Toyota Supra. Δείτε το κόστος της μετατροπής...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στο παρελθόν η Liberty Walk μας είχε προϊδεάσει σχετικά με το πακέτο βελτίωσης που είχε ετοιμάσει για την Toyota Supra. Τώρα παρουσίασε επίσημα την πρόταση της και μπορούμε να δούμε κάθε λεπτομέρεια μέσα από νέες φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης: Ιάπωνες «μεταμορφώνουν» μία Lamborghini Aventador 

Ο δημοφιλής ιαπωνικός οίκος προσφέρει ένα bodykit με δύο διαθέσιμα υλικά κατασκευής. Στην πρώτη περίπτωση έχουμε fiberglass με το κόστος να αγγίζει τα 12.390 ευρώ, ενώ η ακριβότερη επιλογή είναι το carbon κόστους 13.300 ευρώ. Ασφαλώς τα κομμάτια που αποτελούν το bodykit πωλούνται και ξεχωριστά.

Όπως βλέπουμε και στις επίσημες φωτογραφίες, η εξωτερική αναβάθμιση περιλαμβάνει ένα splitter κάτω από τον εμπρός προφυλακτήρα. Το πλαϊνό τμήμα είναι διευρυμένο στα όρια της υπερβολής, με το πλάτος να έχει αυξηθεί αισθητά λόγω των «φουσκωμένων» θόλων. Στο κάτω μέρος έχουν τοποθετηθεί ποδιές που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος. Βέβαια, το πιο εντυπωσιακό τμήμα είναι το πίσω, όπου υπάρχει μία σταθερή αεροτομή, διπλή απόληξη της εξάτμισης και ο διαχύτης.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, προς το παρόν οι Ιάπωνες δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε κάποια βελτίωση. Αυτό σημαίνει ότι ο τρίλιτρος εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας εξακολουθεί να αποδίδει 340 ίππους και 500 Nm ροπής. Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Liberty Walk.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.