Ιάπωνες «μεταμορφώνουν» μία Lamborghini Aventador

Καφέ supercar δε συναντάμε κάθε μέρα, ωστόσο αυτό το χρώμα επέλεξαν οι βελτιωτές της Liberty Walk για τη Lamborghini Aventador. Δείτε το αποτέλεσμα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Liberty Walk είναι ένας βελτιωτικός οίκος που ειδικεύεται στις μετατροπές κορυφαίων supercars από όλο τον πλανήτη. Αυτή τη φορά ασχολήθηκε με μία Lamborghini Aventador και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Το ιταλικό supercar είναι βαμμένο σε καφέ χρώμα και η αλήθεια είναι ότι παραδόξως ταιριάζει στη Lamborghini Aventador. Οι παρεμβάσεις στο αμάξωμα περιλαμβάνουν ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα με led φώτα και ένα splitter στο κάτω μέρος. Στο πλαϊνό τμήμα του supercar βλέπουμε πλευρικές ποδιές, ενώ οι ζάντες «φιλοξενούν» κεραμικά δισκόφρενα και χρυσαφί δαγκάνες.

Διαβάστε επίσης: Όταν το Άργος ενέπνευσε τη Lamborghini (+video)

Δυστυχώς δεν υπάρχει φωτογραφία που να δείχνει ξεκάθαρα το πίσω μέρος, είναι εμφανής όμως η τεράστια αεροτομή και ο διαχύτης. Ο ατμοσφαιρικός V12 καλύπτεται, όπως σε κάθε Lamborghini Aventador LP700-4, με τζάμι. Έτσι είναι ορατοί οι δοκοί βελτίωσης της ακαμψίας, οι οποίο έχουν βαφτεί με χρυσαφί χρώμα. Το καφέ χρώμα του αμαξώματος επιλέχθηκε και για την καμπίνα. Στα καθίσματα υπάρχει διχρωμία με το λευκό, ενώ παντού υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις.

Πληροφορίες σχετικά με κάποια αναβάθμιση στον κινητήρα δεν υπάρχουν. Οπότε, προφανώς ο ατμοσφαιρικός V12 αποδίδει 700 ίππους και η κίνηση περνά και στους τέσσερις τροχούς.

Η Liberty Walk ξεκαθαρίζει ότι το βελτιωμένο supercar διατίθεται προς πώληση, αλλά η τιμή θα γνωστοποιηθεί μόνο σε σοβαρά ενδιαφερόμενους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.