Απίστευτο περιστατικό στην Λ. Κατεχάκη – Τράκαρε και συνέχισε να οδηγεί!

Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε στην μπαριέρα και ο οδηγός συνέχισε κανονικά! Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα, "δεν ξέρω τι έγινε από το σοκ" ανέφερε στη συνέχεια...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κατεχάκη

Στους ελληνικούς δρόμους βλέπουμε καθημερινά πολλά απίστευτα γεγονότα, το συγκεκριμένο όμως ξεπερνά κάθε φαντασία. Όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί και κατέγραψε κυριολεκτικά τα πάντα, ο οδηγός τράκαρε μόνος του και συνέχισε να οδηγεί με το εμπρός τμήμα του οχήματος κατεστραμμένο.

Δείτε επίσης: Πάνω από 30.000 κλήσεις σε μία εβδομάδα – Αυτή ήταν η No.1 παράβαση

Όπως αναφέρεται στην περιγραφή του video, το εν λόγω συμβάν έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα 22 Απριλίου, κατά τις πρωινές ώρες αιχμής, στον περιφερειακό του Καρέα, στο ύψος της Καισαριανής. Ο οδηγός, κινούμενος στη Λ. Αλίμου – Κατεχάκη, έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε στις προστατευτικές μπαριέρες.


Το πιο φυσιολογικό θα ήταν να ακινητοποιήσει το όχημα στα δεξιά του δρόμου και να περιμένει την οδική βοήθεια. Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν συνέβη. Ο οδηγός συνέχισε να οδηγεί με το εμπρός τμήμα του Mitsubishi κατεστραμμένο, πράξη που έβαλε σε κίνδυνο τόσο την υγεία του ίδιου, όσο και των υπολοίπων. Κατά τη διάρκεια της τρελής πορείας, έφευγαν κομμάτια από το αμάξωμα, ενώ σε κάποια στιγμή χτυπά και σε κράσπεδο.

“Με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι. Γιατί παίρνω κάποια αγωγή για το άγχος και προφανώς με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι και μετά δεν ξέρω τι έγινε από το σοκ. Προχώρησα και πήγα κανονικά στη δουλειά μου. Δεν θυμάμαι καθόλου, αυτό είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, δεν θυμάμαι καθόλου. Απλώς, το μόνο που ξέρω είναι ότι μετά πήρα το αυτοκίνητο κανονικά και πήγα στη δουλειά μου και όταν βγήκα από το αυτοκίνητο έπαθα σοκ. Είδα τη ζημιά και λέω ”τι έγινε εδώ;”, ανέφερε ο οδηγός του αυτοκινήτου στο Mega.

Το μόνο θετικό είναι ότι ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Το αρνητικό; Ότι εκεί έξω κυκλοφορούν πολλοί οδηγοί που βρίσκονται σε αντίστοιχη κατάσταση! Το video που ακολουθεί είναι συγκλονιστικό…

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.