Απίστευτο ποσό γι’ αυτή την μία και μοναδική Porsche 911 (996)

Ονομάζεται Porsche 911 Classic Club Coupe και μόνο μία υπάρχει στον πλανήτη! Δείτε πόσο πωλήθηκε σε πρόσφατη δημοπρασία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche 911

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που βλέπουμε ειδικές δημιουργίες να πωλούνται σε απίστευτες τιμές. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην προκειμένη περίπτωση, με την μία και μοναδική Porsche 911 Classic Club Coupe που φέρει την υπογραφή της γερμανικής εταιρείας να “τινάζει” την μπάνκα στον αέρα!

Porsche-Lada 2103: Όταν οι Γερμανοί “έδωσαν” τα φώτα τους στους Σοβιετικούς

Το εν λόγω μοντέλο χρονολογείται κάπου κοντά στο 2000 και αποκτήθηκε από το Porsche Club of America το 2018. Κατευθείαν ήρθε η ιδέα της δημιουργίας μίας ιδιαίτερης έκδοσης και το αυτοκίνητο στάλθηκε κατευθείαν στις εγκαταστάσεις της Porsche Classic στη Γερμανία.


Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε στις εικόνες, με την Porsche 911 Classic Club Coupe να δανείζεται το χρώμα της 911 Sport Classic του 2010. Στο αμάξωμα συναντάμε μία κεντρική λωρίδα που διατρέχει όλο το αμάξωμα κατά μήκος, ένα “ducktail” τελείωμα στο πίσω μέρος, ενώ στο κάτω μέρος αναγράφεται το όνομα του μοναδικού project. Ενδιαφέρουσα αλλαγή αποτελούν και οι σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου της Fuchs με μέγεθος 18 ιντσών.

Παρόμοια φιλοσοφία ακολουθείται και στο εσωτερικό, εκεί όπου συναντάμε μπλε απόχρωση στο ταμπλό και “vintage” υφασμάτινες επενδύσεις. Βέβαια, δεν απουσιάζει και μία σύγχρονη οθόνη Porsche Classic Communication Management Plus, η οποία διαθέτει σύστημα συνδεσιμότητας smartphone με χρήση Apple Carplay και Android Auto.

Εννοείται πως αλλαγές υπάρχουν και σε μηχανικό επίπεδο, αφού οι μηχανικοί αφαίρεσαν τον εργοστασιακό κινητήρα και στη θέση τοποθέτησαν τον ατμοσφαιρικό 3,6 λτ. της Porsche 911 GT3 (996.2). Αποδίδει 381 ίππους και 385 Nm, ενώ η κίνηση περνά μέσω χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων στον πίσω άξονα.

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε πόσο μπορεί να κόστισε συνολικά ένα τέτοιο project, ξέρουμε όμως πόσο πωλήθηκε και η τιμή κυριολεκτικά “κόβει” την ανάσα. Όπως μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας “Broad Arrow Auctions”, η τελική τιμή εκτοξεύθηκε στα 1.325.000 δολάρια, δηλαδή σχεδόν 1.223.000 ευρώ. Απίστευτο!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.