Απίστευτο ποσό γι’ αυτό το Suzuki Jimny Cabrio

Λένε ότι αν υπάρχουν χρήματα, όλα είναι εφικτά. Ο δημιουργός αυτού του Suzuki Jimny Cabrio το αποδεικνύει, δείτε στο video το αποτέλεσμα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Suzuki Jimny Cabrio

Λένε πως η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά μάλλον πάει σε κάποιους ανθρώπους. Στην περίπτωση μας η τρέλα βάρεσε κόκκινο στον βελτιωτή YiChe Garage, που “έσκασε” σχεδόν 120.000 ευρώ για να έχει το δικό του Suzuki Jimny Cabrio.

Διαβάστε επίσης: “Συνελήφθη” στην Ευρώπη το 5θυρο Suzuki Jimny 

Μπορεί η Suzuki τα παλαιότερα χρόνια να διέθετε στην αγορά cabrio μοντέλα της, (ποιος ξεχνάει τα Vitara, Samurai, Jimny και το μοναδικό X-90;), αλλά πλέον αυτό δεν υφίσταται. Όμως στο μυαλό του YiChe Garage στριφογυρνούσε η σκέψη για ένα ξεσκέπαστο Jimny. Και αποφάσισε να το φτιάξει με τα χεράκια του.


Πήρε λοιπόν το Jimny (που δεν εισάγεται στην αγορά της Κίνας) και το έκανε cabriolet. Για την ακρίβεια το έκανε να θυμίζει το Tank 100. Για όσους δεν ξέρουν το Tank 100, να θυμίσουμε πως είναι μια δημιουργία της Wey Motors. Μια κατασκευάστρια εταιρεία που έχει κατηγορηθεί πλειστάκις, πως αντιγράφει άλλους δημιουργούς. Πρόσφατο παράδειγμα το Tank 500, που είναι κόπια του Toyota Land Cruiser. Αντίστοιχα το μοντέλο Tank 100 είναι φτυστό το Suzuki Jimny.

Στο εμπρόσθιο τμήμα του αυτοκινήτου τοποθετήθηκαν LED φωτιστικά σώματα, με τα φώτα ημέρας να είναι στο κέντρο και τα φώτα ομίχλης να είναι ενσωματωμένα στον προφυλακτήρα. Αλλαγμένο είναι και το σήμα της Suzuki, όπου στη θέση του έχει τοποθετηθεί αυτό του βελτιωτή. Στο εσωτερικό έχουν τοποθετήσει δερμάτινες επενδύσεις, που καλύπτουν ακόμα και τη μέσα πλευρά του roll bar.

Το ιδιαίτερο Suzuki Jimny κινείται από τον κλασικό 1.500άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα των 102 ίππων, με τη μετάδοση της κίνησης να εξασφαλίζει το CVT κιβώτιο, που με τη σειρά του συνεργάζεται με το σύστημα τετρακίνησης.

Το πλέον σοκαριστικό όμως είναι το συνολικό κόστος της μετατροπής και της εισαγωγής του “ξεσκούφωτου” Jimny. Όπως αναφέραμε και στην αρχή του κειμένου, το Jimny δεν εισάγεται στην Κίνα. Έτσι, ο YiChe έκανε μόνος την εισαγωγή πληρώνοντας στο τελωνείο 60.000 δολάρια. Άλλα τόσα κόστισαν και οι εργασίες μετατροπής, ανεβάζοντας το συνολικό κόστος στα περίπου 120.000 ευρώ! Δείτε το video με το cabrio Jimny εν κινήσει!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.