Απίστευτο σώσιμο! Ικανός ή πολύ τυχερός; (+video)

Αν έχεις τύχη διάβαινε λέει ο λαός και στην περίπτωση του συγκεκριμένου οδηγού, η τύχη ήταν απλόχερη και... γενναιόδωρη. Η μήπως ήταν ικανός και όχι απλώς τυχερός;

Βρείτε μας στο

Σίγουρα όταν οδηγούμε στον αυτοκινητόδρομο πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να αποφεύγουμε τις ακρότητες, καθώς οι ταχύτητες είναι αυξημένες και το παραμικρό λάθος μπορεί να κοστίσει ακριβά.

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας BMW Σειρά 4. Δείτε που κατασκευάζεται

Αυτό βέβαια φαίνεται πως δεν ισχύει στην περίπτωση του συγκεκριμένου οδηγού με το λευκό station wagon που θα δούμε στο video πιο κάτω, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, ενώ κινούταν στον αυτοκινητόδρομο I-80 στην Utah των Η.Π.Α.

Παρά το γεγονός πως τα χλμ./ώρα ήταν αρκετά, ο ίδιος κατάφερε με το Subaru Legacy (αν και η εικόνα δεν μας βοηθάει για να πούμε με σιγουριά πως ήταν αυτό το μοντέλο) να κάνει μία πλήρη περιστροφή 360 μοιρών και να συνεχίσει την πορεία του, χωρίς να υπάρξει καμία επαφή με κάποιο άλλο όχημα.

Όσο ικανός και αν είναι πάντως ο οδηγός και να έκανε τους κατάλληλους χειρισμούς, δεν παύει να είναι και αρκετά τυχερός.

Δείτε στο video πιο κάτω το περιστατικό.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr