Απίστευτο: Συνελήφθη γυναίκα που έδινε εξετάσεις οδήγησης στη θέση άλλων

Γυναίκα στην Ουαλία έδωσε περισσότερες από 150 θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις οδήγησης στη θέση άλλων. Δείτε τα ποσά που απέσπασε, αλλά και την ποινή...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
εξέταση οδήγησης

Ακούγεται σαν να είναι ελληνικό, αλλά τέτοια φαινόμενα υπάρχουν σε όλες τις χώρες του κόσμου. Μία γυναίκα κατάφερε να εξαπατήσει αμέτρητες φορές το… σύστημα, προσποιούμενη εκπαιδευόμενες που ήθελαν να πάρουν το δίπλωμα οδήγησης. Τελικά η απάτη αποκαλύφθηκε και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης, μιας και φαίνεται ότι έδωσε εξετάσεις οδήγησης πάνω από 150 φορές.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην Ουαλία και η 29χρονη, Inderjeet Kaur, συνελήφθη όταν κάποιοι παρατηρητικοί εξεταστές διαπίστωσαν ότι έχει ξανά έρθει για εξετάσεις οδήγησης. Σύμφωνα με τις αρχές, έπαιρνε τη θέση γυναικών που δεν γνώριζαν τη γλώσσα και “δραστηριοποιήθηκε” κυρίως στη Νότια Ουαλία, το Μπέρμιγχαμ και το Λονδίνο.

Μέσα σε μόλις λίγες ώρες η γυναίκα παραδέχθηκε τις παράνομες πράξεις της. Επιπρόσθετα, ο επικεφαλής επιθεωρητής ντετέκτιβ, Steven Maloney, σχολίασε τα εξής: “Τα εγκλήματα που διέπραξε ο Kaur έθεσαν σε κίνδυνο αθώους χρήστες του δρόμου, επιτρέποντας στους ανειδίκευτους και επικίνδυνους αυτοκινητιστές να έχουν φαινομενικά νόμιμες άδειες”.

Η “ταρίφα” για κάθε πελάτη άγγιζε τις 800 λίρες (944 ευρώ) και αν την πολλαπλασιάσουμε με τις 150 επιβεβαιωμένες πελάτισσες από το 2018 έως το 2020… προκύπτει το αστρονομικό ποσό των 141.600 ευρώ.

Πηγή: rac.co.uk

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.