Απίστευτο: Του βεβαιώθηκαν 57 κλήσεις για ταχύτητα σε δύο μήνες

Ακόμα πιο απίστευτο είναι το αυτοκίνητο που έχει στην κατοχή του. Δείτε το ποσό που καλείται να πληρώσει ο πιο πιστός "πελάτης" της αστυνομίας στην Ουαλία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κλήσεις

Είναι από τις περιπτώσεις που πραγματικά πρέπει ο οδηγός να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρει. Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση σχετικά με έναν οδηγό στην Ουαλία, ο οποίος κατάφερε το ακατόρθωτο, μιας και πιάστηκε 57 φορές να οδηγεί με ταχύτητα άνω του επιτρεπόμενου ορίου σε μόλις δύο μήνες.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, συνήθως περιμένουμε να ακούσουμε πως πρόκειται για κάτοχο κάποιου supercar, ή τέλος πάντως, κάποιου ισχυρού αυτοκινήτου. Όμως στην προκειμένη περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο, μιας και όλες οι κλήσεις βεβαιώθηκαν με τον Ουαλό να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ενός “ταπεινού”, μπλε VW Beetle. Πρόκειται για τον γνωστό σε όλους μας σκαραβαίο.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Wales Online”, o 29χρονος οδηγός καλείται να πληρώσει το απίστευτο ποσό των 47.000 λιρών, δηλαδή περίπου 54.000 ευρώ. Οι περισσότερες παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε τοποθεσίες που το όριο ταχύτητας ήταν τα 30 μίλια ανά ώρα και ο John Kelly περνούσε τις περισσότερες φορές μπροστά από την κάμερα με την διπλάσια ταχύτητα. Όλες οι παραβάσεις βεβαιώθηκαν από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 14 Απριλίου του τρέχοντος έτους.

Οι αξιωματικοί από την αστυνομία του Staffordshire ξεκίνησαν έρευνα προκειμένου να τον εντοπίσουν, όπως και έγινε. Πέρα από το τρομακτικό χρηματικό πρόστιμο, η άδεια οδήγησης του ασυνείδητου οδηγού αφαιρέθηκε για διάστημα 36 μηνών.

Πηγή: walesonline.co.uk

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.