Απίστευτο: Βγήκε ζωντανή με μικροτραυματισμούς. Δείτε ποιο ήταν το αυτοκίνητο που την έσωσε

Τυχερή στην ατυχία της ήταν η οδηγός αυτού του αυτοκινήτου, καθώς βγήκε ζωντανή με μικροτραυματισμούς από το εσωτερικό του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μοιάζει απίστευτο μα είναι πέρα για πέρα αληθινό. Η οδηγός αυτού του αυτοκινήτου βγήκει ζωντανή από εκεί μέσα και μάλιστα μόνο με μερικά ελαφρά τραύματα.

Το ατύχημα συνέβη στις 15 Νοεμβρίου, στη γέφυρα του ποταμού Skagit στο όρος Vernon της Ουάσινγκτον, όταν ο τράκτορας  που βλέπουμε στην εικόνα πήρε από κάτω… το Nissan Altima, αφού πρώτα το χτύπησε από πίσω.

Στην συνέχεια το φορτηγό “ανέβηκε”  στο αυτοκίνητο το πίσω μέρος του οποίου αναδιπλώθηκε. Σύμφωνα με την εκεί αστυνομία, το αυτοκίνητο έγινε “σάντουιτς” ανάμεσα σε δύο νταλίκες!

Δείτε πιο κάτω το σχετικό tweet

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr