Απίστευτο video με Mazda RX-7 και κάμερα των μόλις 50 δολαρίων (+video)

Μήπως τελικά τα "εργαλεία" δεν κάνουν το μάστορα; Το εντυπωσιακό video με Mazda RX-7 που θα δείτε είναι δουλειά επαγγελματία βιντεογράφου που χρησιμοποίησε κάμερα των 50 δολαρίων...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mazda RX-7

Τι κι αν το video γυρίστηκε με μία κάμερα των μόλις 50 δολαρίων; Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό και έρχεται να αποδείξει ότι ο φθηνός εξοπλισμός δεν είναι εμπόδιο για κανέναν δημιουργό! Σίγουρα οι λήψεις θα ήταν καλύτερες με πιο ακριβή κάμερα, αλλά το κορυφαίο μοντάζ του εν λόγω βιντεογράφου είχε εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Mazda RX-7 έμεινε ακίνητο για 23 χρόνια επειδή ο ιδιοκτήτης… (+video)

Πριν δείτε το video με “πρωταγωνιστή” το Mazda RX-7, αξίζει να αναφέρουμε ότι o δημιουργός του εργάζεται πλέον ως επαγγελματίας βιντεογράφος. “Εργαζόμουν σε ένα τηλεφωνικό κέντρο και με θυσίες κατάφερα να πάρω μία Canon 60D. Η πρώτη μου δουλειά ήταν να γυρίσω ένα video για εταιρεία που διοργάνωνε εταιρικές εκδηλώσεις. Μου πήρε δύο εβδομάδες και πληρώθηκα 300 δολάρια. Δεν φανταζόμουν ότι μπορούσα να βγάλω χρήματα γυρνώντας ένα video”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημιουργός.


Ο βιντεογράφος θέλησε να αποδείξει στον κόσμο ότι δεν χρειάζεται να έχεις τον ακριβότερο εξοπλισμό του κόσμο για να κάνεις κορυφαίου επιπέδου δουλειά. Έτσι, αγόρασε μία μεταχειρισμένη JVC Everio GZ-E10 των 50 δολαρίων και βρήκε έναν κάτοχο Mazda RX-7 του 1992 για να το χρησιμοποιήσει ως “πρωταγωνιστή” του video.

“Πίστευα ότι θα ήταν αρκετά φτωχό από άποψη ποιότητας, αλλά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Ήθελα απλώς να αποδείξω ότι με τη σωστή ιδέα, δεν χρειάζεσαι τον πιο ακριβό εξοπλισμό στην αγορά”, αναφέρει και δεν θα μπορούσαμε να μην συμφωνήσουμε μαζί του. Ακολουθεί το σχετικό video. Στην περιγραφή αναγράφεται το πρόγραμμα επεξεργασίας, αλλά και η χρήση του Axisflying Bluecat C35 Cinewoop για τα πλάνα τύπου drone!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.