Απίστευτο video με σκηνικό που θυμίζει… ταινία

Φαίνεται πως οι οδηγοί των συγκεκριμένων αυτοκινήτων δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους και το αποτέλεσμα των αντιδράσεών τους είναι απίστευτο.

Βρείτε μας στο

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν σε αρκετά άρθρα μας, όταν βγαίνουμε στον δρόμο πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί αλλά και να αφήνουμε τον εγωισμό μας στην άκρη. Ακόμη και αν έχουμε κάποιο ατύχημα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και σίγουρα να μην αντιδρούμε εν θερμώ.

Κάτι που προφανώς δεν έκαναν οι οδηγοί των αυτοκινήτων που πρωταγωνιστούν στο video που ακολουθεί πιο κάτω. Όπως φαίνεται από την εικόνα και σύμφωνα με τα όσα έχουμε διαβάσει, όλα ξεκίνησαν όταν μία BMW Σειρά 7 συγκρούστηκε με ένα Ford F-150. Ο οδηγός του δεύτερου φαίνεται να προσπαθεί να φύγει, με τον οδηγό της BMW να τον καταδιώκει (με ανοικτή την πόρτα του αυτοκινήτου του) και να προσπαθεί να τον ακινητοποιήσει τρακάροντάς τον. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του pickup είχε χτυπήσει πιο πριν την BMW και προσπάθησε να ξεφύγει (αν παρατηρούμε καλά δεν έχει και πινακίδες κυκλοφορίας).

Προφανώς οι ενέργειες και των δύο οδηγών, εκτός από μεγάλες ζημιές στα αυτοκίνητά τους, σκόρπισαν και τον τρόμο σε πεζούς και οδηγούς που προσπάθησαν να ξεφύγουν από αυτούς. Και οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν και ανακρίνονται από τις αρχές στο Los Angeles όπου και έλαβε χώρα το όλο γεγονός.

Όπως και να έχει, αυτό το video είναι μία καλή ευκαιρία για να θυμόμαστε πως πάντοτε, πρέπει να διατηρούμε την ψυχραιμία μας πίσω από το τιμόνι και να μην πράττουμε εν θερμώ…

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr