Απλές συμβουλές για ασφαλέστερη οδήγηση στο χιόνι, που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε

Προφανώς και η οδήγηση στο χιόνι κρύβει πολλούς κινδύνους και θέλει ιδιαίτερη γνώση για να αποφευχθούν τα δυσάρεστα. Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η οδήγηση στο χιόνι είναι εξαιρετικά δύσκολη και πολλές φορές ακατόρθωτη αν δεν έχουμε μεριμνήσει ώστε να έχουμε τα κατάλληλα εφόδια μαζί μας στο αυτοκίνητο. Με τις πιο κάτω συμβουλές όμως θα φροντίσουμε να κατανοήσουμε όλα όσα πρέπει να κάνουμε πριν και κατά την διάρκεια της οδήγησης σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες, ώστε να είμαστε πάντοτε ασφαλείς.

Διαβάστε επίσης: Χειμερινά ελαστικά

  1. Καθαρισμός αυτοκινήτου: Πριν καν μπούμε στο αυτοκίνητο πρέπει να καθαρίσουμε τις επιφάνειές του από το χιόνι. Και όχι μόνο τις γυάλινες επιφάνειες (οι οποίες θα μας εξασφαλίσουν καλύτερη περιμετρική ορατότητα) αλλά και το αμάξωμα (ουρανό, καπό εμπρός και πίσω) για να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα σε άλλους οδηγούς από το χιόνι που θα πέφτει από το αυτοκίνητό μας μετά τα πρώτα χιλιόμετρα.
  2. Ξεθάμπωμα παρμπρίζ: Δείτε εδώ το σχετικό μας άρθρο για το πως μπορεί αν γίνει εύκολα και γρήγορα με την χρήση του κλιματισμού του αυτοκινήτου μας.
  3. Τοποθέτηση αλυσίδων: Γίνεται πάντοτε στους τροχούς που δίνουν την κίνηση στο αυτοκίνητο. Αν είναι σύγχρονο τετρακίνητο, επιλέγουμε τους εμπρός τροχούς προκειμένου ο οδηγός να έχει καλύτερο τιμόνι. Δείτε επίσης: Πως τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα οι αλυσίδες χιονιού στους τροχούς του αυτοκινήτου μας
  4. Απόσταση: Κρατώ μεγάλη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα
  5. Όχι απότομες κινήσεις: Δεν κάνω απότομες κινήσεις στο τιμόνι και δεν πατάω απότομα γκάζι ή φρένο. Πηγαίνω αρκετά σιγά ώστε ακόμη και το φρενάρισμά μου να είναι εξαιρετικά ήπιο.
  6. Σπινάρισμα τροχών: Προσπαθώ να είμαι πιο απαλός στο πάτημα του πεντάλ γκαζιού για να αποφεύγω σπινάρισμα των τροχών. Επιταχύνω όσο πιο ομαλά γίνεται.
  7.  Φρενάρισμα με τον κινητήρα: Προσπαθώ θα φρενάρω χρησιμοποιώντας τον κινητήρα (κατεβάζοντας σχέση στο κιβώτιο από τρίτη σε δεύτερη ή από δεύτερη σε πρώτη) και μετά χρησιμοποιώ το φρένο.
  8. Φώτα: Έχω πάντα τα φώτα πορείας και αναλόγως συνθηκών και τα φώτα ομίχλης αναμένα.

8+1: Πρόβλεψη: Οφείλουμε πάντοτε να είμαστε διορατικοί όταν οδηγούμε. Να προσπαθούμε να προβλέψουμε την κίνηση εμπρός μας και όταν οδηγούμε σε δρόμο με χιόνι οφείλουμε να “διαβάζουμε” τον δρόμο αλλά και την συμπεριφορά των άλλων οδηγών προκειμένου να αποφύγουμε όποια ταλαιπωρία.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr