Από τα κατασχεμένα… στο “σφυρί” αυτό το Subaru Impreza 22B

Αυτό το σπάνιο Subaru Impreza 22B δεν δημοπρατείται από κάποιον συλλέκτη, όπως συνηθίζεται, αλλά από τις Ομοσπονδιακές Αρχές...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Subaru Impreza 22B

Το Subaru Impreza 22B είναι ένα από τα πιο ποθητά ιαπωνικά αυτοκίνητα και συχνά βλέπουμε αντίτυπα να πωλούνται σε υπερβολικά υψηλή τιμή, όπως αυτό που εντοπίσαμε πρόσφατα. Αυτή τη φορά, όμως, το σπάνιο μοντέλο δεν ανήκει σε κάποιον συλλέκτη, αλλά στις Ομοσπονδιακές Αρχές της Αυστραλίας.

Καλά καταλάβατε, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που κατασχέθηκε ως προϊόν που αποκτήθηκε από παράνομες δραστηριότητες. Η αγγελία που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα “Liquid Asset Management” δεν αναγράφει λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο, όπως την κατάστασή του ή τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει. Περιορίζεται μόνο στο γεγονός ότι πρόκειται για το Subaru Impreza 22B με αριθμό 132/400, το οποίο κατασκευάστηκε εν έτει 1998.

Μέχρι σήμερα, τα στοιχεία της ιστοσελίδας δείχνουν ότι έχουν γίνει 35 προσφορές και η τιμή έχει διαμορφωθεί στα 190.250 δολ. Αυστραλίας, δηλαδή περίπου 122.000 ευρώ. Ωστόσο, απομένει αρκετός χρόνος μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας.


Υπενθυμίζουμε ότι το Subaru Impreza 22B δημιουργήθηκε για τα 40 χρόνια ιστορίας της ιαπωνικής φίρμας, αλλά και των εορτασμό των τριών συνεχόμενων πρωταθλημάτων κατασκευαστών στο WRC. Εξωτερικά, αρκετά στοιχεία το διαφοροποιούν, όπως για παράδειγμα το κλασσικό μπλε χρώμα που συνδυάζεται με 17άρες χρυσές ζάντες της BBS και το φουσκωμένο bodykit.

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, κάτω από το καπό βρίσκεται ο υπερκυβισμένος EZ22 χωρητικότητας 2,2 λίτρων, που αποδίδει 280 ίππους στις 6.000 σ.α.λ., ενώ η κίνηση περνά ασφαλώς και στους τέσσερις τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου 5 σχέσεων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.