Επίσημο: Η Lada επιστρέφει σε Ελλάδα και Ευρώπη

Το αγέρωχο Lada Niva, αλλά και πιο σύγχρονα μοντέλα όπως τα Granta και Vesta επιστρέφουν στην Γηραιά Ήπειρο! Δείτε πόσο αναμένεται να κοστίζουν στην Ελλάδα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lada Niva

Η ρωσική Lada είναι μία εταιρεία που αγαπήθηκε ιδιαίτερα στην χώρα μας και η κύρια αιτία που συνέβη κάτι τέτοιο δεν ήταν άλλη από το λατρεμένο και σκληροτράχηλο Niva. Μόλις χθες δημοσιεύθηκαν άρθρα σε διεθνή, έγκυρα μέσα που ανέφεραν ότι η Renault σχεδιάζει την πώληση της AvtoVaz (δείτε το σχετικό άρθρο του Bloomberg). Όλα δείχνουν όμως ότι η Lada (ανήκει στην AvtoVaz) όχι μόνο δεν “βάζει” λουκέτο, αλλά έχει ήδη σχεδιάσει την επιστροφή της στην Ευρώπη.

Lada: Τι απέγινε η συμπαθής ρωσική μάρκα στην Ελλάδα;

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα, η Lada θα χρησιμοποιηθεί ως “μοχλός” ενίσχυσης του κρατικού νομίσματος, ενώ οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν πείσει τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας ότι οι χρηματικές ροές στα ταμεία θα βελτιωθούν σημαντικά έπειτα από το “άνοιγμα” προς την ευρωπαϊκή αγορά. Μεγάλο ενδιαφέρον, βέβαια, έχει το σχέδιο ώστε να επιτευχθεί κάτι τέτοιο.

Η Lada είναι μία εταιρεία που με την υπάρχουσα γκάμα μοντέλων θα ήταν οικονομικά αδύνατο να έρθει στην Ευρώπη. Ο λόγος; Ασφαλώς οι οικονομικές κυρώσεις λόγω αυξημένων εκπομπών ρύπων! Αυτό το εμπόδιο έρχεται να “γκρεμίσει” η ρωσική κυβέρνηση με πρόταση πληρωμής όλων των “πράσινων” κυρώσεων που θα επιβάλει η Ευρώπη στον όμιλο AvtoVaz.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, όμως, η Lada θα είναι υποχρεωμένη να δέχεται μόνο ρωσικά ρούβλια από τους Ευρωπαίους αγοραστές. Πρόκειται για έναν από τους τρόπους με τους οποίους η Ρωσία έρχεται να ενισχύσει την αγοραστική δύναμη του νομίσματός της (όπως συμβαίνει και με την αγορά φυσικού αερίου), το οποίο από την έναρξη της εισβολής στην Ουκρανία μέχρι σήμερα έχει κάνει “βουτιά” της τάξης του 13% έναντι του ευρώ. Κάπως έτσι, η μεν Lada απαλλάσσεται από “περιβαλλοντικές κυρώσεις” και η Ρωσία ενισχύει το νόμισμά της. “Win – Win” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συμφωνία!

Τιμές των νέων μοντέλων της Lada στην Ελλάδα
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η τιμή του οικογενειακού Lada Granta Family θα ξεκινά στην χώρα μας από το ποσό των 727.900 ρουβλίων, δηλαδή 7.920 ευρώ με τις τρέχουσες ισοτιμίες. Το μεγαλύτερο Vesta Family θα κοστίζει 1.121.900 ρούβλια (12.210 ευρώ), ενώ το crossover της εταιρείας με όνομα XRAY Family θα ξεκινά από τα 1.106.900 ρούβλια (12.050 ευρώ). Από την γκάμα που θα διαθέσει στην χώρα μας η Lada δεν θα απουσιάζει το σύγχρονο suv, Lada Niva Travel Family, με τιμή εκκίνησης τα 1.066.900 ρούβλια (11.611 ευρώ), αλλά και το αγέρωχο Lada Niva των 818.900 ρουβλίων (8.900 ευρώ).

Τέλος, πρέπει να τονίσουμε ότι στις τιμές που αναμένουμε θα πρέπει να συνυπολογιστεί το κόστος μετατροπής του χρηματικού ποσού από ευρώ σε Ρούβλια, αλλά και να ευχηθούμε “Καλή Πρωταπριλιά” σε όλους σας!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.