Ασφάλεια πέντε αστέρων για το νέο VW Tiguan – Οι αναλυτικές βαθμολογίες

Με πέντε αστέρια αποχώρησε από τις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP το νέο VW Tiguan. Δείτε στο video πως ανταπεξήλθε στη διαδικασία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
VW Tiguan

Η ώρα της δοκιμής πρόσκρουσης για το νέο VW Tiguan έφτασε και το γερμανικό SUV κατάφερε να αποσπάσει τα πολυπόθητα πέντε αστέρια από τον ανεξάρτητο οργανισμό Euro NCAP. Πάμε να δούμε τις επιδόσεις του σε όλους τους τομείς και ασφαλώς το σχετικό video.

Δείτε επίσης: Τα πέντε κορυφαία SUV για το πρώτο τετράμηνο – Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα

Όπως μπορούμε να δούμε στην σχετική αναφορά, το αυτοκίνητο που δοκιμάστηκε ήταν έκδοση 2.0 TDI ‘Life’ με την μάζα του αμαξώματος να αγγίζει τα 1677 κιλά. Στον τομέα της προστασίας ενηλίκων, το VW Tiguan βαθμολογήθηκε με 83%, ενώ για την προστασία παιδιών βλέπουμε 88%.


Όσον αφορά στην προστασία των πεζών, απέσπασε το ποσοστό του 84%, ενώ για με 78% βαθμολογήθηκε η αποτελεσματικότητα των ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης. Πιο αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην αναλυτική αναφορά του οργανισμού πατώντας εδώ.

Tο νέο VW Tiguan είναι διαθέσιμο στο κοινό με μια ευρεία γκάμα συμβατικών κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου και ήπιων υβριδικών συστημάτων βενζίνης, ενώ στην κορυφή βρίσκονται δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις που προσφέρουν αμιγώς ηλεκτρική κίνηση για 100 περίπου χιλιόμετρα και απόδοση στους 204 και 272 ίππους αντίστοιχα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.