Αθήνα – Λευκάδα σε τρεις ώρες: Ώρα για την παράδοση της Αμβρακίας Οδού (+video)

Βρισκόμαστε λίγο πριν την παράδοση του τελευταίου τμήματος του αυτοκινητόδρομου "Αμβρακία Οδός"! Δείτε το νέο video από την εξέλιξη των έργων...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
αυτοκινητόδρομοι

Η αντίστροφη μέτρηση για την πλήρη παράδοση της Αμβρακίας οδού έχει ξεκινήσει μιας και, σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, τα έργα για τον αυτοκινητόδρομο μήκους 48 χλμ. φτάνουν στο τέλος τους. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για την δυτική Ελλάδα και ενδεικτικό είναι να αναφέρουμε πως θα μειώσει τον χρόνο που απαιτείται για το ταξίδι Αθήνα-Λευκάδα κατά σχεδόν μία ώρα (θα διαρκεί περίπου 3 ώρες και 15 λεπτά).

Ελλάδα: Ο αυτοκινητόδρομος που “παράγει” πόσιμο νερό από τον αέρα (+video)

H παράδοση στην κυκλοφορία του τελευταίου τμήματος έχει προγραμματιστεί για τις 31 Ιανουαρίου και θα γίνει παρουσία του Πρωθυπουργού. Στην πλήρη ολοκλήρωσή του, το έργο θα ξεκινά από τον Α/Κ Αμβρακίας της Ιόνιας Οδού και θα καταλήγει στην υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας – Ακτίου παρακάμπτοντας την πόλη της Αμφιλοχίας και της Βόνιτσας. Πρόκειται για ένα έργο με ιδιαίτερη σημασία για την περιοχή διευκολύνοντας σημαντικά την πρόσβαση σε Λευκάδα, Πρέβεζα και Βόνιτσα.


Σημειώνεται ότι το τμήμα Δρυμός – Βόνιτσα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, δεδομένου ότι περνάει σχεδόν εξ’ ολοκλήρου από ορεινό ανάγλυφο. Στο σύνολό της, η Αμβρακία Οδός έχει μήκος 48,5 χλμ. και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα οδικά έργα που υλοποιούνται στη Δυτική Ελλάδα.

Ακολουθεί το video από το κανάλι “n.p. production”, όπου θα δείτε νέα πλάνα από την εξέλιξη των έργων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.