Αθήνα: Στις φιλικότερες πόλεις στον κόσμο για την αυτονομία των ηλεκτρικών

Η θερμοκρασία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για τη βέλτιστη απόδοση των μπαταριών και το κλίμα της Αθήνας την καθιστά μια από τις φιλικότερες για ηλεκτρικά μοντέλα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μια πολύ ενδιαφέρουσα δημοσίευση βρήκαμε στην αραβική ιστοσελίδα carinsurance.ae που έχει να κάνει με την επιρροή του κλίματος στην απόδοση των μπαταριών των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και κατά συνέπεια στην αυτονομία που προσφέρουν. Οι άνθρωποι της ιστοσελίδας, με σημείο αναφοράς την αυτονομία του Tesla Model 3 σε διάφορες κλιματικές συνθήκες και χώρες, έφτιαξαν μια λίστα με τις πόλεις που προσφέρουν ιδανικές σε μέσο θερμοκρασίες αλλά και τις εκτιμώμενες αυτονομίες.

Διαβάστε επίσης – Η.Π.Α.: Ποιο χρώμα μειώνει περισσότερο την αξία ενός αυτοκινήτου;

Στη λίστα με το Top 5 των χωρών που “αφήνουν” τα ηλεκτρικά να διανύσουν τη μεγαλύτερη δυνατή απόσταση συγκαταλέγεται και η Αθήνα, η οποία μάλιστα “ισοβαθμεί” στην πρώτη θέση με το Sydney της Αυστραλίας και την “πρωτεύουσα των ηλεκτρικών” το Los Angeles της California των Η.Π.Α. Και στις τρεις αυτές πόλεις ο μέσος όρος θερμοκρασίας κυμαίνεται, σύμφωνα με την carinsurance.ae μεταξύ 17,6-18 βαθμών Κελσίου, ένα νούμερο ελαφρώς χαμηλότερο από τη βέλτιστη θερμοκρασία περιβάλλοντος για τις μπαταρίες των ηλεκτρικών.

Αθήνα ηλεκτρικά αυτονομία

Στην τέταρτη θέση βλέπουμε τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας με μέσο όρο 349 χιλιόμετρα και λίγο χαμλότερες θερμοκρασίες και στην πέμπτη την Πόλη του Μεξικού με 346 χιλιόμετρα και μέσο όρο θερμοκρασίας τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης – Έρευνα Ελλάδα: Οι Έλληνες θέλουν ηλεκτρικά. Αλλά…

Ενδιαφέρουν έχουν και οι πέντε χειρότερες πρωτεύουσες για την αυτονομία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, οι οποίες όπως καταλαβαίνετε, μας έρχονται όλες από τον Βορρά. “Πρωταθλήτρια η Ισλανδία και η πρωτεύουσα Reykjavík με μέσο όρο τα 296 χλμ. και μ.ο. σε θερμοκρασία τους 4,3 βαθμούς Κελσίου. Δείτε τις υπόλοιπες τέσσερις στην εικόνα που ακολουθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr