Αθηνών-Σουνίου: Νέα πίσσα στον “περιβόητο” κόμβο του Ribas

Ώρα αλλαγών σε μία περιοχή με έντονη παραβατικότητα! Νέα πίσσα, νέα διαγράμμιση, led φώτα και κάμερα ανίχνευσης παραβίασης κόκκινου σηματοδότη...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αθηνών-Σουνίου

Εδώ και μερικούς μήνες, έχει ξεκινήσει η ασφαλτόστρωση στον οδικό άξονα της Αθηνών – Σουνίου. Τώρα, με νέα την ανακοίνωση, η Περιφέρεια Αττικής γνωστοποίησε πως τα συνεργεία της βρίσκονται για εργασίες στο ευρύτερη τμήμα μετά την Βάρκιζα και πιο συγκεκριμένα στον κόμβο του Ribas. Μάλιστα, πέρα από ασφαλτόστρωση, έχουν ξεκινήσει και εργασίες για την χάραξη νέων διαγραμμίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι στην Αθηνών – Σουνίου έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο τμήμα από τα Λιμανάκια Βουλιαγμένης μέχρι τη Βάρκιζα, αλλά και η ασφαλτόστρωση της Λεωφ. Ποσειδώνος με νέο αντιολισθητικό ασφαλτοτάπητα αθόρυβης κύλισης, νέες διαγραμμίσεις, φωτισμό Led.

Επιπλέον, εφαρμόζονται για πρώτη φορά μέτρα αποτροπής τροχαίων παραβάσεων όπως η κάμερα ανίχνευσης παραβίασης του φωτεινού σηματοδότη, ενώ και ο χώρος πρασίνου στην κεντρική νησίδα έχει αναβαθμιστεί.

“Η Περιφέρεια Αττικής έχει δεσμευτεί και κάνει πράξη την μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της Αττικής μας. Η οδική ασφάλεια γίνεται βήμα – βήμα ένα κεκτημένο για τον πολίτη. Με την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων παρεμβάσεων στην Αθηνών – Σουνίου, το παραλιακό μέτωπο θα διαθέτει έναν σύγχρονο, ασφαλή και λειτουργικό δίκτυο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες αναβάθμισης του οδικού δικτύου Αθηνών – Σουνίου υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «Επεμβάσεις βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Αττικής», το οποίο εκτελείται από την Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής.

Πηγή: patt.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.