Αθηνών-Θεσ/νίκης: “Πτήση” πάνω από την πλημμυρισμένη Εθνική (+video)

Για τρίτη μέρα κλειστή η Ε.Ο Αθηνών-Θεσ/νίκης! Δείτε από ψηλά την κατάσταση που επικρατεί, αλλά και ποια τμήματα παραμένουν ανοιχτά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αθηνών-Θεσ/νίκης

Τραγική είναι η κατάσταση που έχει αφήσει πίσω της η σφοδρή κακοκαιρία στην ευρύτερη περιοχή του θεσσαλικού κάμπου. Στο video που δημοσιεύθηκε πρόσφατα θα δούμε την κατάσταση που επικρατεί σε έναν από τους πιο κεντρικούς, οδικούς άξονες της χώρας.

Ασφαλώς αναφερόμαστε στην Ε.Ο. Αθηνών-Θεσ/νίκης, μεγάλο τμήμα της οποίας παραμένει κλειστό για τρίτο 24ωρο. Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας επί της Εθνικής Οδού λόγω εκτεταμένων πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή Γυρτώνης-Συκουρίου (Χ.Θ. 366).

Η κυκλοφορία είναι εφικτή στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Λεπτοκαρυά και από κόμβο Νίκαιας Λάρισας έως Αθήνα και το αντίστροφο. Πιο αναλυτικά, μπορείτε να δείτε την κατάσταση που επικρατεί, μέσω των ψηφιακών χαρτών της Google, πατώντας εδώ.

H ανακοίνωση της Hellenic Train:
Μετά από ενημέρωση των αρμόδιων αρχών για διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό στο ύψος της Λάρισας, εξαιτίας της υπερχείλισης του Πηνειού, αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας οι λεωφορειακές συνδέσεις στη γραμμή Αθήνα- Θεσσαλονίκη, καθώς και στη Λάρισα- Λιτόχωρο. Εφόσον δοθεί πάλι σε κυκλοφορία η Εθνική Οδός και επιτραπεί η διέλευση οχημάτων, θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση και επαναπρογραμματισμό των δρομολογίων.

Πηγή: www.aegeanmotorway.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.