Ατύχημα με Ford Mustang κατά την δοκιμή από ιστοσελίδα αυτοκινήτων (+video)

Άσχημο τέλος είχε η δοκιμή μίας Ford Mustang 800 ίππων από την ιστοσελίδα "arabgt.com". Δείτε το video που μετρά ήδη πάνω από ένα εκατ. προβολές...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Mustang

Άδοξο ήταν το τέλος της δοκιμής μίας βελτιωμένης Ford Mustang από μεγάλη ιστοσελίδα αυτοκινήτων του αραβικού κόσμου! Ο δοκιμαστής έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε σε δέντρο, με το πίσω μέρος του αμερικανικού μοντέλου να καταστρέφεται ολοσχερώς. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό κείμενο του “ArabGT”, το αυτοκίνητο που δοκιμάστηκε ώστε να γυριστεί video για το κανάλι του Youtube ανήκει σε ιδιώτη. Είναι μία Ford Mustang GT με πολλά “καλούδια” που εκτοξεύουν την ισχύ στους 800 ίππους. Καθώς “γράφονταν” τα τελευταία πλάνα του video, μέσα σε ένα άδειο, υπαίθρειο πάρκινγκ, ένα λάθος του οδηγού ήταν αρκετό για να καταστραφεί ολοκληρωτικά το πίσω τμήμα του αυτοκινήτου.


Ευτυχώς δεν υπήρξε ο παραμικρός τραυματισμός, ενώ σύμφωνα με το σχετικό κείμενο, η ιστοσελίδα “ArabGT” ανέλαβε όλο το κόστος για την αποκατάσταση της ζημιάς που προκλήθηκε. Ακολουθεί το σχετικό video, το οποίο ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου “μετρώντας” περισσότερες από 1,2 εκατ. προβολές. Για να δείτε την “επίμαχη” στιγμή μπορείτε να μεταφερθείτε κατευθείαν στο στιγμιότυπο 7.55.

Πηγή: arabgt.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.