Audi: Σε λειτουργία ο πρώτος κόμβος φόρτισης του κόσμου

Η Audi εγκαινιάζει ένα πιλοτικό concept κόμβου δημόσιας φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Γερμανία με έξι σημεία ταυτόχρονης φόρτισης, με ισχύ έως 320 kW.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Audi κόμβος φόρτισης 2021

Το νέο πιλοτικό concept κόμβου δημόσιας φόρτισης της Audi εγκαινιάστηκε στο εκθεσιακό κέντρο της Νυρεμβέργης και θα προσφέρει στους χρήστες του μια εικόνα από το όχι και τόσο μακρινό μέλλον, με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα.

Διαβάστε επίσης: Συνεργασία δύο βελτιωτικών οίκων για τη δημιουργία του απόλυτου Audi RS6 (+video)

Ο κόμβος φόρτισης, με ισχύ έως 320 Kw είναι ο πρώτος του είδους του στον κόσμο. Διαθέτει έξι ξεχωριστές θέσεις γρήγορης φόρτισης, με δυνατότητα κράτησης από τον ενδιαφερόμενο. Aπευθύνεται τόσο σε ευκαιριακούς χρήστες όσο και σε ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων που δεν έχουν δυνατότητα φόρτισης στο σπίτι. Ο κόμβος διαθέτει και ένα VIP σαλόνι αναμονής για όσο διάστημα διαρκεί η φόρτιση, με παροχή προηγμένων υπηρεσιών συνδεσιμότητας. Η πιλοτική φάση λειτουργίας ξεκινά στις 23 Δεκεμβρίου.

Κατασκευαστικά, ο κόμβος φόρτισης αποτελείται από μεγάλου μεγέθους κύβους που μπορούν να συνδυαστούν γρήγορα και σε διάφορα σχήματα, με δυνατότητα συναρμολόγησης σε μερικές ώρες.

Στο όλο concept η Audi χρησιμοποιεί μεταχειρισμένες και επεξεργασμένες μπαταρίες ιόντων λιθίου, ως συστήματα αποθήκευσης ενέργειας – γνωστές ως μπαταρίες δεύτερου κύκλου ζωής που λαμβάνονται από αποσυναρμολογημένα οχήματα. Αυτό μειώνει το κόστος και την απαιτούμενη υποδομή, χωρίς την ανάγκη γραμμών ηλεκτρικής ενέργειας υψηλής τάσης και ακριβών μετασχηματιστών, κάτι που κάνει την υλοποίηση της Audi ιδανική για προσφορά γρήγορης φόρτισης σε σημεία όπου το ηλεκτρικό δίκτυο δεν επαρκεί.

Διαβάστε επίσης – Κώστας Στεφανής: Όταν το Quattro κατέκτησε το Safari

Χάρη στη δυνατότητα αποθήκευσης περίπου 2,45 MWh, ο πρωτοποριακός κόμβος φόρτισης στη Νυρεμβέργη χρειάζεται μόνο μια σύνδεση πράσινης ισχύος 200 kW στο ήδη διαθέσιμο δίκτυο χαμηλής τάσης. Τα 200 kW είναι αρκετά για τη συνεχή φόρτιση των μονάδων αποθήκευσης. Ηλιακά πάνελ στην οροφή παρέχουν επιπλέον έως και 30 kW πράσινης ενέργειας. Οι πελάτες μπορούν να φορτίζουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα με ισχύ έως και 320 kW σε έξι σημεία φόρτισης. Συνολικά, περίπου 80 οχήματα μπορούν να φορτιστούν ανά ημέρα.

Προκειμένου να δοθεί μία παραστατική εικόνα των δυνατοτήτων του κόμβου, ένα Audi e-tron GT με δυνατότητα φόρτισης έως και 270 kW, μπορεί να φορτιστεί με αρκετή ενέργεια για αυτονομία 100 χιλιομέτρων σε μόλις πέντε λεπτά. Η φόρτισή του από κατάσταση 5% στο 80%, διαρκεί περίπου 23 λεπτά.

Επί του παρόντος, η χρέωση στον κόμβο γρήγορης φόρτισης της Audi στη Νυρεμβέργη, για κάποιον με συμβόλαιο υπηρεσίας φόρτισης e-tron, έχει το ίδιο κόστος ανά κιλοβατώρα, με την αντίστοιχη τιμή στο σπίτι, με ένα Wallbox. Οι πελάτες της Audi μπορούν να κάνουν κράτηση μίας από τις έξι θέσεις φόρτισης στην εφαρμογή myAudi. Η διαδικασία ελέγχου ταυτότητας του οχήματος πραγματοποιείται αυτόματα μέσω κρυπτογραφημένης επικοινωνίας μόλις συνδεθεί το καλώδιο φόρτισης στο όχημα.

Η Audi θα προσφέρει μελλοντικά στον κόμβο που θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση, πρόσθετες ελκυστικές υπηρεσίες όπως δυνατότητα ανταλλαγής μπαταριών ηλεκτρικών ποδηλάτων, υπηρεσία δανεισμού ηλεκτρικών σκούτερ, πληροφορίες για διάφορα προϊόντα Audi, καθώς και test-drives με Audi Q4 e-tron και RS e-tron GT, υπό την επίβλεψη ειδικών της Audi.

Επιπλέον, οι πελάτες της γερμανικής εταιρείας θα μπορούν να παραγγέλνουν φαγητό μέσω υπηρεσίας delivery ή να χρησιμοποιούν κάποιο ΑΤΜ. Τέλος, σε μία οθόνη 98 ιντσών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαμορφώσουν μοντέλα της Audi ή να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το επίπεδο φόρτισης του κάθε αυτοκινήτου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.