Στα άδυτα του κέντρου εκπαίδευσης του BMW Group Hellas!

Το BMW Group Hellas πρωτοστατεί στις ψηφιακές παρουσιάσεις στην χώρα μας! Πάμε να δούμε τι γίνεται πίσω από τις κάμερες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Τα στελέχη του BMW Group Hellas σε δράση! Αριστερά ο Κωνσταντίνος Διαμαντής – Corporate Communications Manager, BMW Group Hellas. Δεξιά ο Αντώνης Αδάναλης - Sales Operations & Electro-Mobility Manager, BMW Group Hellas

Πριν λίγο καιρό το BMW Group Hellas έφερε νέα δεδομένα στην χώρα μας διεξάγοντας την πρώτη ψηφιακή παρουσίαση μοντέλου σε δημοσιογράφους. Πλέον, πριν λίγες ημέρες είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και την δεύτερη παρουσίαση. Έτσι μπαίνουμε, με αφορμή την πανδημία σε μία νέα, ψηφιακή εποχή που συνεχώς αναπτύσσονται νέες μορφές επικοινωνίας και το BMW Group Hellas τις αξιοποιεί πλήρως χάρη και στην πολυετή τεχνογνωσία και εμπειρία που διαθέτει σε διαδικτυακές παρουσιάσεις στη χώρα μας.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως εδώ και μία δεκαετία, το Κέντρο Εκπαίδευσης του BMW Group Hellas με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής, προσφέρει υψηλών προδιαγραφών προϊοντικές εκπαιδεύσεις και παρουσιάσεις σε στελέχη της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου και σε συνεργάτες της εταιρίας, από μία εξειδικευμένη ομάδα πιστοποιημένων εκπαιδευτών.

Σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Κέντρου, φιλοξενούνται πολυάριθμα σεμινάρια και εκπαιδεύσεις. Αυτά αφορούν μία σειρά ποικίλων θεμάτων όπως: ενημέρωση για νέα μοντέλα BMW και MINI, εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες όπως Ηλεκτροκίνηση, μηχανολογικές εξελίξεις κ.α.). Σημείο αναφοράς του εκπαιδευτικού hub είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος/studio που διαθέτει προηγμένο τεχνολογικό και οπτικοακουστικό εξοπλισμό που εξυπηρετεί την παραγωγή και “ζωντανή” μετάδοση online παρουσιάσεων (webinars) στους συνεργάτες της εταιρίας.

“Έχοντας ως στόχο να παρέχει πάντα άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση προς όλους τους συνεργάτες του εν καιρώ πανδημίας και όχι μόνο, τo BMW Group Hellas αξιοποιεί τώρα την πολυετή τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει στις διαδικτυακές παρουσιάσεις. Οι νέες αυτές μορφές επικοινωνίας ταιριάζουν απόλυτα με την προηγμένη τεχνολογία που διαθέτουν τα μοντέλα BMW και MINI” αναφέρει σχετικά το BMW Group Hellas.

Η αρχή λοιπόν έγινε με την πρώτη Πανελλαδική Δημοσιογραφική Διαδικτυακή Παρουσίαση της νέας BMW X1 Plug-in Hybrid που πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαΐου και την σκυτάλη πήρε η plug-in υβριδική BMW X2 xDrive25e πριν από μερικές ημέρες.

Μάλιστα το BMW Group Hellas υπόσχεται πως στο άμεσο μέλλον θα ακολουθήσουν κι άλλες ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις σημαντικών μοντέλων της εταιρίας!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr