Μπες σε διαγωνισμό για την Ducati Hypermotard 950 και πολλά ακόμη δώρα

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Ducati καλεί τους φίλους της να λάβουν μέρος στο “Join Ducati” και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα. Μοναδική προϋπόθεση, να είναι Ducatisti.

Τα δώρα είναι πραγματικά ξεχωριστά. Ο μεγάλος νικητής θα αποκτήσει μια Ducati Hypermotard 950 με ιδιαίτερα γραφικά, πιστό αντίγραφο του πρωτότυπου που παρουσίασε η Ducati στο διαγωνισμό Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2019, το οποίο κατέκτησε το πρώτο βραβείο. Η μοτοσυκλέτα φέρει γραφικά, δημιουργία του Centro Stile Ducati, εμπνευσμένα από μοντέρνα αστικά graffiti.

Οι τρεις επόμενοι νικητές θα λάβουν από ένα πακέτο φιλοξενίας για το Grand Prix του MotoGP στη Χερέθ, στην Ισπανία, το 2020. Τα πακέτα, για δύο άτομα έκαστο, καλύπτουν διαμονή, VIP φιλοξενία, πρόσβαση στα πλέον αποκλειστικά σημεία της πίστας και των πιτς και φυσικά συνάντηση με τους αναβάτες της ομάδας.


Δεκαπέντε ακόμα τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίγραφο σε κλίμακα 1:8 του πρωτότυπου της Hypermotard 950 που βραβεύτηκε στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2019, ενώ δέκα ακόμη θα κερδίσουν από ένα σακίδιο πλάτης Redline B2, σχεδιασμένο από την Ogio ειδικά για τη Ducati.

Για να λάβει κάποιος μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να επισκεφθεί το site της Ducati εδώ και να καταχωρήσει τα έγγραφα ιδιοκτησίας της Ducati του. Όσες περισσότερες Ducati έχει στην κατοχή του, τόσο περισσότερες οι πιθανότητές του να κερδίσει κάποιο από τα δώρα.

Ο διαγωνισμός «τρέχει» ήδη και λήγει στις 16 Δεκεμβρίου 2019. Καλή επιτυχία σε όσους συμμετάσχουν!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]