Πρόκειται για τη γιορτή της Ducati “We Ride As One”, η οποία έγινε φέτος στις 9 Μαΐου και ένωσε και αυτή τη φορά χιλιάδες Ducatisti σε περισσότερες από 65 χώρες, σε μία κοινή ημέρα αφιερωμένη στην ιταλική εταιρεία.
Διαβάστε επίσης: Όφελος έως 4.000 ευρώ για τις ιταλικές μοτοσικλέτες – Ή χαμηλότοκο χρηματοδοτικό
Στην Ελλάδα το Ducati Athens υποδέχθηκε φίλους και αναβάτες της μάρκας, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδρομή με προορισμό το Λαύριο, με αφετηρία την οδό Καλλιρρόης 9. Συνολικά, στην ελληνική δράση συμμετείχαν 73 φίλοι της Ducati με 57 μοτοσυκλέτες.
Το We Ride As One αποτελεί έναν παγκόσμιο θεσμό για την “κοινότητα” της Ducati. Σε κάθε χώρα οι επίσημοι συνεργάτες Ducati και τα Ducati Official Clubs οργανώνουν το δικό τους σημείο συνάντησης, τη δική τους διαδρομή και το δικό τους πρόγραμμα, δημιουργώντας όμως όλοι μαζί για μία ενιαία, παγκόσμια εμπειρία.
Διαβάστε επίσης: 100 χρόνια και ακραία επετειακή superbike – Όλα carbon, 167 κιλά και 247 ίπποι!
Η φετινή διοργάνωση είχε ξεχωριστή σημασία, καθώς η Ducati συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή της. Το We Ride As One 2026 αποτέλεσε το πρώτο μεγάλο παγκόσμιο ραντεβού της Ducati κοινότητας μέσα στη χρονιά του εορτασμού των 100 χρόνων ανοίγοντας τον δρόμο για το World Ducati Week 2026, που θα πραγματοποιηθεί στο Misano στις 3-5 Ιουλίου.











