BMW i5 Flow Nostokana, το νέο Art Car που αλλάζει χρώματα (+video)

Η ιστορία των Art Cars της BMW συναντά την τεχνολογική καινοτομία με την αποκάλυψη του τελευταίου μέχρι στιγμής καλλιτεχνικού project, της i5 Flow Nostokana.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW i5 Flow Nostokana, το νέο Art Car της BMW

Η i5 Flow Nostokana παρουσιάστηκε από τους Βαυαρούς στην έκθεση σύγχρονης τέχνης Frieze Los Angeles και αποτελεί ένα μοναδικό Art Car της BMW το οποίο συνδυάζει την τεχνολογία αλλαγής χρώματος που έχουν αναπτύξει οι Βαυαροί με την καλλιτεχνική αφήγηση της Νοτιοαφρικανής καλλιτέχνιδας Esther Mahlangu.

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας “Made in Germany” BMW i5 Touring

Αυτό είναι το δεύτερο Art Car της BMW που φέρει την καλλιτεχνική “υπογραφή” της διάσημης Αφρικανής καλλιτέχνιδας 33 ολόκληρα χρόνια μετά το πρώτο, το οποίο ήταν επίσης μια Σειρά 5.


Το καλλιτεχνικό δημιούργημα, με τμήματα προσκολλημένης μεμβράνης που μπορούν να ηλεκτροφορούνται, ενσωματώνει την τελευταία εξέλιξη στην τεχνολογία αλλαγής χρώματος για επιφάνειες οχημάτων και δημιουργήθηκε σε συνεργασία της BMW με την E Ink.

Διαβάστε επίσης: Το μοντέλο που με χειροκίνητο κιβώτιο είναι 10.000 ευρώ ακριβότερο από το αυτόματο

“Η BMW i5 Flow Nostokana τιμά την ιστορία της μάρκας BMW και συνεχίζει την παράδοση της παγκόσμιας πολιτιστικής μας δέσμευσης με έναν μοναδικό τρόπο. Συνδυάζει την τέχνη και το ντιζάιν μέσω της προοδευτικής τεχνολογίας. Εδώ, η ίδια η τεχνολογία γίνεται τέχνη”, σχολίασε σχετικά ο Adrian van Hooydonk, επικεφαλής του τμήματος BMW Group Design.

Το 1991, η Mahlangu σχεδίασε το 12ο BMW Art Car, το οποίο βασίστηκε σε μια BMW 525i, και έτσι έγινε η πρώτη γυναίκα και η πρώτη Αφρικανή καλλιτέχνιδα που ολοκλήρωσε ένα τέτοιο project.

“Η τέχνη της με ενέπνευσε πριν από χρόνια, τότε που η ιδέα της αλλαγής χρωμάτων σε ένα αυτοκίνητο ήταν απλά μια αφηρημένη έννοια στο μυαλό μου”, ανέφερε η Stella Clarke, ερευνήτρια μηχανικός στο τμήμα Open Innovation του BMW Group και πρόσθεσε ότι το να βοηθήσει στην υλοποίηση αυτής της ιδέας και να συνεργαστεί με την Esther Mahlangu, ήταν κάτι απόλυτα σουρεαλιστικό.

Τα χαρακτηριστικά χρώματα και τα γεωμετρικά μοτίβα της 88χρονης καλλιτέχνιδας είναι ιδανικά για να “ζωντανέψουν” την καινοτόμο τεχνολογία Flow στην BMW i5 και η Mahlangu βρίσκει συναρπαστική τη σύγχρονη αυτή τεχνολογία που μπορεί να επεκτείνει την τέχνη της και να την καταστήσει προσιτή σε ένα εντελώς νέο κοινό.

Η BMW i5 Flow Nostokana πήρε το όνομά της από τον μεγαλύτερο γιο της Mahlangu. Σε αυτή έχουν εφαρμοστεί τμήματα μεμβράνης που μπορούν να ηλεκτροφορούνται, με δύο λωρίδες από το καθένα να τοποθετούνται στην οροφή, το καπό και το πίσω μέρος, καθώς και στα πλαϊνά του οχήματος.

Όπως συμβαίνει με έναν ψηφιακό αναγνώστη (e-book reader), υπάρχουν πολλά εκατομμύρια μικροκάψουλες σε κάθε μεμβράνη E Ink. Η δομή και η διάταξη των χρωματικών σωματιδίων που περιέχουν μπορούν να αλλάξουν με την εφαρμογή ηλεκτρικής τάσης. Αυτό επιτρέπει τη δημιουργία των χαρακτηριστικών χρωμάτων και μοτίβων της τέχνης της Mahlangu σε συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθέσεις.

Οι κινούμενες εικόνες συνοδεύονται επίσης από έναν ήχο, σε αποκλειστική σύνθεση του Renzo Vitale, δημιουργικού διευθυντή του τομέα Ήχου του BMW Group. Για να συνδυάσει το ηχητικό τοπίο της μάρκας BMW με αυτό της νοτιοαφρικανικής κουλτούρας Ndebele, ο Vitale χρησιμοποίησε αλληλουχίες από τη φωνή της Mahlangu, καθώς και τον ήχο των πινέλων ζωγραφικής!

Τα παραπάνω στοιχεία συνδυάστηκαν με ήχους οι οποίοι παράγονται από τα χρωματιστά μολύβια που χρησιμοποιούνται στο στούντιο σχεδίασης της BMW και το ακουστικό σήμα που ακούγεται ως ανάδραση κατά τον χειρισμό της οθόνης αφής της BMW i5. Έτσι δημιουργήθηκε μια ηχητική μίξη που ξεκινάει απαλά στην αρχή κάθε αλλαγής χρώματος και αυξάνεται σε ένταση καθώς εξελίσσεται το animation.

Για την ακριβή αναπαράσταση κάθε λεπτομέρειας της περίτεχνης διακόσμησης, η i5 Flow Nostokana φέρει 1.349 τμήματα μεμβράνης, το καθένα από τα οποία μπορεί να ελεγχθεί ανεξάρτητα. Η τεχνολογία λέιζερ που χρησιμοποιήθηκε για την κοπή της μεμβράνης και ο σχεδιασμός του ηλεκτρονικού ελέγχου αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με την E Ink. Η προσαρμογή της τεχνολογίας για καμπύλες επιφάνειες, καθώς και τα προγραμματισμένα animations, εξελίχθηκαν όλα εσωτερικά από τους Βαυαρούς.

Η τεχνολογία αλλαγής χρώματος αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς. Η BMW iX Flow με E Ink που παρουσιάστηκε το 2022 είχε την ικανότητα να αλλάζει από λευκό σε μαύρο χρώμα με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ μόλις ένα χρόνο αργότερα ακολούθησε η πρώτη εφαρμογή πολλαπλών χρωμάτων.

Τα 240 τμήματα μεμβράνης που εφαρμόστηκαν στο πρωτότυπο BMW i Vision Dee ήταν σε θέση να απεικονίζουν έως και 32 χρώματα. Αυτή η τελευταία φάση ανάπτυξης επιτρέπει τώρα τη χρήση ακόμη περισσότερων χρωμάτων και μοτίβων. Ταυτόχρονα, οι λωρίδες της μεμβράνης είναι πιο ανθεκτικές, διευκολύνοντας μία ενδεχόμενη χρήση της τεχνολογίας στη μαζική παραγωγή.

Η Esther Mahlangu, μια διεθνώς αναγνωρισμένη καλλιτέχνης, είναι γνωστή για τους πίνακες Ndebele, οι οποίοι συμβόλιζαν αρχικά σημαντικά γεγονότα ή εορταστικές εκδηλώσεις. Η Mahlangu αποστασιοποίησε τα σχέδια από τον αρχικό τους συμβολισμό και τα μετέφερε για πρώτη φορά σε καμβά, χαλιά και καθημερινά αντικείμενα, προσδίδοντάς τους μία διαχρονικότητα. Η BMW i5 Flow Nostokana ερμηνεύει τώρα εκ νέου την εν λόγω καλλιτεχνική γλώσσα.

Η BMW συνεχίζει τη μακρόχρονη συνεργασία της με τη διάσημη εικαστική έκθεση. Ταυτόχρονα, το BMW Art Car που αποτέλεσε τη βάση για αυτόν τον φόρο τιμής θα εκτίθεται επίσης στη Νότια Αφρική για πρώτη φορά μετά από 30 και πλέον χρόνια στο πλαίσιο της έκθεσης που φιλοξενούν τα Iziko Museums της Νότιας Αφρικής και το BMW Group στο Κέιπ Τάουν με τίτλο “Then I Knew I Was Good at Painting”: Esther Mahlangu. Μια αναδρομική έκθεση. Η έκθεση, η οποία θα διαρκέσει έως τις 11 Αυγούστου 2024, τιμά το έργο ζωής μιας από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες και πρέσβειρες του πολιτισμού της Νότιας Αφρικής.

Δείτε περισσότερα και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για τη δημιουργία του νέου Art Car της BMW στο video που ακολουθεί, όπως και τον φανταστικό τρόπο που οι μεμβράνες αλλάζουν μοτίβα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.