Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας “Made in Germany” BMW i5 Touring

Την έναρξη της παραγωγής και της αμιγώς ηλεκτρικής station wagon έκδοσης της νέας BMW Σειράς 5 ανακοίνωσαν οι Βαυαροί στο εργοστάσιό τους στο Dingolfing.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW i5 Touring 2024 έναρξη παραγωγής

Σύμφωνα με την BMW η έναρξη της παραγωγής της i5 Touring καθιστά το πολυτελές μεσαίο μοντέλο τους ως το πληρέστερο στην κατηγορία από πλευράς εκδόσεων καθώς εκτός από αμιγώς ηλεκτρική η Σειρά 5 είναι διαθέσιμη με plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης αλλά και με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

Διαβάστε επίσης – BMW: Γέμισε με βραβεία η “τροπαιοθήκη” των Βαυαρών

Παράλληλα, η BMW i5 Touring είναι το τέταρτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που μπαίνει σε μαζική παραγωγή στο εργοστάσιο του Dingolfing μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια.


Από τότε που λανσαρίστηκε η πρώτη γενιά το 1991, το εργοστάσιο του Dingolfing στην Κάτω Βαυαρία έχει την αποκλειστικότητα στην παραγωγή της Σειράς 5 Touring, με περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια αυτοκίνητα να έχουν βγει από τις γραμμές παραγωγής σε αυτά τα 33 χρόνια που έχουν περάσει από τότε.

Διαβάστε επίσης: Επίσημη παρουσίαση της νέας BMW X2 -Διαθέσιμη και ως ηλεκτρική

Όπως και η προκάτοχός της, η νέα Σειρά 5 Touring – ανεξαρτήτως συστήματος κίνησης – κατασκευάζεται με ευελιξία μαζί με τη sedan Σειρά 5 αλλά και τις Σειρές 4 και 6 στην ίδια ακριβώς γραμμή παραγωγής. Για να το πετύχει αυτό και να παράξει και την έκδοση Touring στην ίδια γραμμή του εργοστασίου της η BMW προχώρησε σε επενδύσεις που φτάνουν περίπου τα 80 εκατ. ευρώ.

Η νέα Σειρά 5 Touring αλλά και η αμιγώς ηλεκτρική της έκδοση είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία από το κοινό και αναμένεται να βρίσκονται στις ευρωπαϊκές εκθέσεις τον Βαυαρών τον ερχόμενο Μάϊο, όταν θα ξεκινήσουν και οι πρώτες παραδόσεις.

Πέρυσι, τα οχήματα της Σειράς 5 αντιπροσώπευαν περίπου το ένα τρίτο της παραγωγής του εργοστασίου στο Dingolfing και με την έναρξη της παραγωγής της Σειράς 5 Touring, οι άνθρωποι της BMW περιμένουν αυτή η αναλογία να αλλάξει ακόμη περισσότερο υπέρ του μεσαίου μοντέλου τους και να φτάσει ακόμη και το 50%.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.