BMW iFactory: Έτσι θα παράγουν αυτοκίνητα οι Βαυαροί

Με τη στρατηγική προσέγγιση BMW iFactory ο όμιλος της BMW καθορίζει τον τρόπο παραγωγής οχημάτων όλων των εργοστασίων του για ένα βιώσιμο μέλλον.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW iFactory 2022

Η στρατηγική παραγωγής BMW iFactory καθορίζει το μελλοντικό προσανατολισμό των εργοστασίων και των τεχνολογιών παραγωγής του BMW Group και ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της μετάβασης στην ηλεκτροκίνηση. Είναι το στρατηγικό όραμα του παγκόσμιου δικτύου παραγωγής, το οποίο θα εφαρμοστεί σε όλα τα εργοστάσιά του ομίλου των Βαυαρών στο μέλλον: από το ηλικίας 100 ετών εργοστάσιο στο Μόναχο έως τη νέα μονάδα παραγωγής στο Debrecen της Ουγγαρίας.

Διαβάστε επίσης – Σχεδιαστής BMW: Οι μεγάλες οθόνες ενδεχομένως να γίνουν σύντομα παρελθόν 

Το BMW iFactory, εστιάζει την τεχνογνωσία παραγωγής του BMW Group σε τρεις κύριους άξονες: LEAN (λιτό), που συμβολίζει την αποδοτικότητα, την ακρίβεια και την εξαιρετική ευελιξία, GREEN (πράσινο), για τη βιωσιμότητα, την αποδοτική χρήση πόρων και την κυκλικότητα, και DIGITAL (ψηφιακό), για την ενεργή χρήση της ψηφιοποίησης στην επιστήμη δεδομένων (data science), την τεχνητή νοημοσύνη (AI) και την εικονικοποίηση (virtualization). Η ολιστική προσέγγιση του BMW iFactory στηρίζεται στο σταθερά υψηλό επίπεδο ευελιξίας, την τεχνογνωσία στα λανσαρίσματα και την ικανότητα ενσωμάτωσης στο σύστημα παραγωγής της εταιρείας.

Το δίκτυο παραγωγής του BMW Group, βρίσκεται στο κατώφλι ενός θεμελιώδους μετασχηματισμού: η Neue Klasse, με έναρξη παραγωγής προγραμματισμένη το 2025, βασίζεται σε μία εντελώς νέα αρχιτεκτονική οχήματος. Με σαφή εστίασή της στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, θέτει τις προϋποθέσεις για να μπορούν οι μελλοντικές γενιές οχημάτων να κατασκευάζονται αποδοτικά και σύμφωνα με τους στόχους κερδοφορίας και ποιότητας της εταιρείας.

Το BMW iFactory, πρόκειται τώρα να ενισχύσει τους αποδεδειγμένους παράγοντες επιτυχίας του παγκόσμιου δικτύου παραγωγής. Ο Milan Nedeljković, Μέλος του δ.σ., υπεύθυνος για την παραγωγή, δήλωσε: “Το δίκτυο παραγωγής μας έχει τρία βασικά δυνατά σημεία: μέγιστη ευελιξία, άριστες διαδικασίες και εξαιρετικές δυνατότητες ενσωμάτωσης. Και στα τρία, είμαστε το απόλυτο σημείο αναφοράς, και αυτά, βρίσκονται στο επίκεντρο του BMW iFactory”. Το LEAN αναφέρεται στην εξαιρετικά ευέλικτη, αποδοτική παραγωγή, μέσω βελτιστοποιημένων διαδικασιών σε ανταγωνιστικές δομές.

Διαβάστε επίσης: Το BMW Group εξηλεκτρίζει το Φεστιβάλ των Καννών

Η ευελιξία, παραμένει το βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της παραγωγής του BMW Group. Οι δομές παραγωγής είναι τόσο ευέλικτες, ώστε σε μία ενιαία γραμμή παραγωγής μπορούν να κατασκευάζονται διαφορετικοί τύποι συστημάτων κίνησης και μοντέλων οχημάτων. Επίσης, αποτελούν πρότυπο σε επίπεδο ταχείας απόκρισης και προσαρμοστικότητας, απορροφώντας καθυστερήσεις και ελλείψεις ανεφοδιασμού, σχετικά άμεσα και αντιδρώντας γρήγορα σε διακυμάνσεις της ζήτησης. Για τους πελάτες, αυτή η ευελιξία σημαίνει ότι μπορούν να αλλάζουν ορισμένα στοιχεία στη διαμόρφωση των οχημάτων τους, μέχρι έξι ημέρες πριν από την ημερομηνία παραγωγής.

Στόχος του BMW iFactory, είναι να χρησιμοποιεί ακόμα πιο ουσιαστικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, από όλη τη διαδικασία παραγωγής, για να ελέγχει την παγκόσμια παραγωγή πιο αποδοτικά και με μεγαλύτερη διαφάνεια, ώστε να επιτυγχάνονται οι ταχύτεροι δυνατοί χρόνοι απόκρισης. Αυτό θα βελτιώσει όχι μόνο τον σχεδιασμό του όγκου παραγωγής και της αγοράς, αλλά και τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και του αποθέματος. Επιπλέον θα υποστηρίξει τη στοχευμένη εργασία σε θέματα ποιότητας.

GREEN: Βιωσιμότητα σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας
Αποφεύγοντας την κατανάλωση, εξοικονομώντας πόρους και χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής: Με το BMW iFACTORY, η εστίαση στη βιώσιμη παραγωγή είναι ισχυρότερη από ποτέ, εδραιώνοντας το BMW Group στη θέση του πιο βιώσιμου κατασκευαστή πολυτελών αυτοκινήτων. «…Μέχρι το 2030 στοχεύουμε να μειώσουμε τις εκπομπές CO2 από την παραγωγή κατά 80% συγκριτικά με το 2019», τόνισε μεταξύ άλλων ο Nedeljković.

Εργοστάσιο του Debrecen: Το 1ο “απαλλαγμένο” από ορυκτά καύσιμα
Με το νέο του εργοστάσιο στο Debrecen, στην Ουγγαρία -όπου θα ξεκινήσει η παραγωγή της αμιγώς ηλεκτρικής Neue Klasse το 2025- το BMW Group εισέρχεται σε μία νέα εποχή στη βιώσιμη παραγωγή αυτοκινήτων αφού αυτό θα είναι το πρώτο εργοστάσιο αυτοκινήτων στον κόσμο πλήρως απαλλαγμένο από ορυκτά καύσιμα ως πηγές ενέργειας στις διαδικασίες παραγωγής του.

Σημαντικό μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας του εργοστασίου θα παράγεται επί τόπου στις εγκαταστάσεις. Το υπόλοιπο θα καλύπτεται από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων θα προέρχεται από περιφερειακές πηγές.

Ένα ακόμα στοιχείο βιώσιμης παραγωγής είναι η συνεπής κυκλικότητα. Όπου είναι εφικτό, τα υλικά και οι πόροι παραγωγής θα επαναχρησιμοποιούνται. Μεταλλικά περισσεύματα και ρινίσματα από μηχανουργικές κατεργασίες, για παράδειγμα, θα ανακυκλώνονται και θα επαναχρησιμοποιούνται, ενώ η απορριπτόμενη θερμότητα από την ψύξη θα διοχετεύεται σε ένα κύκλωμα για τη θέρμανση των εσωτερικών χώρων και του νερού.

Η ενέργεια που τροφοδοτεί τα εργοστάσια του BMW Group σε όλο τον κόσμο, προέρχεται αμιγώς από ανανεώσιμες πηγές. Καθώς το εργοστάσιο της Λειψίας εξελίσσεται σε κέντρο αριστείας για το υδρογόνο, οι εγκαταστάσεις της εταιρείας σε όλο τον κόσμο γίνονται όλο και πιο ανεξάρτητες από τρίτους προμηθευτές ενέργειας ή άλλες εξωγενείς επιρροές. Αυτό επιτυγχάνεται με ένα συνδυασμό αυτοπαραγόμενης και αποθηκευμένης ενέργειας με ευέλικτα προφίλ φορτίου σε όλη την παραγωγή. Εδώ, οι πιο σύγχρονες ψηφιακές μέθοδοι και τα ολοκληρωμένα συστήματα, εξασφαλίζουν μέγιστη διαφάνεια και υποστηρίζουν τη συνεχή μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, καθώς και τη χρήση ανανεώσιμων πηγών με βάση τις ανάγκες, στο πλαίσιο ακριβών προβλέψεων.

Ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα στον τομέα της προστασίας του κλίματος είναι η βιοποικιλότητα. Η ποικιλία της χλωρίδας και της πανίδας στις εγκαταστάσεις του BMW Group σε όλο τον κόσμο, προωθείται μέσω στοχευμένων μέτρων, ειδικών για κάθε περιοχή, από μελίσσια και γεράκια, μέχρι λιβάδια και οπωρώνες.

Εν τω μεταξύ, για την υποστήριξη του GREEN logistics τόσο εντός όσο και εκτός των εργοστασίων, το BMW iFactory υιοθετεί μία ανοιχτή προσέγγιση στις τεχνολογίες, εστιάζοντας σε περιβαλλοντικά βιώσιμες φιλοσοφίες. Τα επόμενα χρόνια, για παράδειγμα, η αυξημένη χρήση σιδηροδρομικών μεταφορών και ηλεκτρικών φορτηγών θα μειώσει στο μηδέν τις τοπικές εκπομπές ρύπων από τα logistics μεταφορών στο εργοστάσιο του Μονάχου.

Για την ψηφιοποίηση της, η παραγωγή στο BMW Group χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες για τη σύνδεση όλων των σχετικών δεδομένων προϊόντων, διαδικασιών, ποιότητας και κόστους, μεταξύ των διαδικασιών ανάπτυξης, προγραμματισμού και παραγωγής. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, βρίσκονται οι εφαρμογές από τους τομείς της εικονικοποίησης, της επιστήμης δεδομένων και της τεχνητής νοημοσύνης.

Η εικονικοποίηση διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο στρατηγικό μοντέλοτνω Βαυαρών. Σε πρώτη φάση, η κάθε λεπτομέρεια από τις εγκαταστάσεις παραγωγής του BMW Group καταγράφεται σε τρισδιάστατη σάρωση. Με αυτό τον τρόπο, η εργασία σχεδιασμού μπορεί να πραγματοποιείται εικονικά, οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε. Ως δεύτερο βήμα, δημιουργείται μία εικονική αναπαράσταση – ή digital twin – για κάθε εργοστάσιο στην ολότητά του. Αυτή μπορεί να χρησιμοποιείται στη συνέχεια από ειδικούς σχεδιασμού κατά τη συνεργασία τους σε πραγματικό χρόνο, σε διαφορετικές τοποθεσίες και χρονικές ζώνες.

Η προσέγγιση αυτή, ανεβάζει τον προγραμματισμό όλων των δομών, των εργοστασίων παραγωγής, ακόμα και των επιμέρους διαδικασιών, σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Επιτρέπει την ενσωμάτωση εικονικών προϊόντων στο εργοστάσιο από νωρίς, και μειώνει σημαντικά τις εργασίες σχεδιασμού μελλοντικά. Επίσης επιτρέπει τη βελτιστοποίηση των επενδύσεων, ενισχύει την αποδοτικότητα των διαδικασιών και τη σταθερότητα των προϊοντικών λανσαρισμάτων.

Σε συνεργασίες, όπως αυτή με την NVIDIA, το BMW Group συνδυάζει το πρωτοποριακό του πνεύμα και την τεχνογνωσία του στις διαδικασίες, με τεχνολογίες αιχμής. Οι εφαρμογές, η επαυξημένη και η εικονική πραγματικότητα, υποστηρίζουν την εκπαίδευση των εργαζομένων για μελλοντικές τεχνολογίες και διαδικασίες, ενώ ο σχεδιασμός συστημάτων ψηφιακής παραγωγής επιτρέπει στους παγκόσμιους συνεργάτες να εντάσσονται στην αξιακή αλυσίδα από νωρίς.

Από την άλλη, η επιστήμη των δεδομένων παρέχει το θεμέλιο για τη λήψη αποφάσεων βάσει γεγονότων, αριθμών και δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Τα συνεπή, διαφανή δεδομένα επιτρέπουν τον γρήγορο και προληπτικό εντοπισμό των βασικών αιτιών, ώστε οι διαδικασίες να μπορούν να βελτιστοποιούνται. Το BMW Group, ήδη χρησιμοποιεί πάνω από 200 εφαρμογές βασισμένες σε AI. Η τεχνολογία επιτρέπει την αυτοματοποίηση διαφόρων διαδικασιών logistics και παραγωγής για μεγαλύτερη διασφάλιση ποιότητας. Επιπλέον, οι τυποποιημένες πλατφόρμες και οι προσωποποιημένες υπηρεσίες, σημαίνουν ότι οι λύσεις μπορούν να κλιμακωθούν γρήγορα, προκειμένου να εφαρμοστούν σε όλες τις τεχνολογίες και τοποθεσίες.

Σύμφωνα με την BME στην καρδιά του BMW iFactory βρίσκονται οι άνθρωποι που το δημιουργούν. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, το εργατικό δυναμικό του ομίλου εξασφαλίζει έναν ανταγωνιστικό μετασχηματισμό. Το τμήμα παραγωγής πραγματοποιεί μεγάλες επενδύσεις και με προνοητικότητα στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων του προσωπικού στους τομείς ποιότητας, υλικοτεχνικής υποδομής, συντήρησης, e/e, ηλεκτροκίνησης και ψηφιακού σχεδιασμού.

Χάρη στις σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης, οι εργαζόμενοι επωφελούνται από τα ηλεκτρονικά προγράμματα εκπαίδευσης, που τους παρέχουν την ελευθερία να τα παρακολουθούν ανεξάρτητα και με δική τους πρωτοβουλία. Επίσης διατίθενται πολλές πρόσθετες επιλογές εξέλιξης, που θα τους βοηθήσουν να διατηρήσουν και να βελτιώσουν τις ικανότητές τους. Πάνω από 50.000 εργαζόμενοι του ομίλου, έχουν ήδη ολοκληρώσει την απαραίτητη εκπαίδευση για να εργαστούν στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.