Σχεδιαστής BMW: Οι μεγάλες οθόνες ενδεχομένως να γίνουν σύντομα παρελθόν

Έχουμε δει ακόμα και οθόνες που φτάνουν τις 56 ίντσες! Δείτε τι αναφέρει ο σχεδιαστής της BMW σχετικά με το μέλλον των οθονών στα αυτοκίνητα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Οθόνες

Διανύουμε μία περίοδο όπου οι εταιρείες ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποια θα δημιουργήσει το πιο εντυπωσιακό σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Αποτέλεσμα; Πολλές φορές το μέγεθος της μίας ή περισσοτέρων οθονών της καμπίνας να αυξάνεται σημαντικά. Κάτι τέτοιο, όμως, φαίνεται ότι δεν θα συνεχιστεί στο μέλλον. Τουλάχιστον έτσι πιστεύουν υπεύθυνοι εσωτερικού σχεδιασμού κολοσσών, όπως οι BMW και Polestar.

Διαβάστε επίσης: MBUX Hyperscreen, η νέα υπεροθόνη της Mercedes! (+video)

Οι εν λόγω απόψεις αναπτύχθηκαν σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα πρόσφατα με θέμα τις νέες τάσεις στον κλάδο της αυτοκίνησης. Ο συντονιστής της συζήτησης, James McLachlan, έθεσε μία πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση: “Σήμερα η πολυτέλεια είναι συνώνυμο της μεγάλης οθόνης. Μήπως φτάσαμε στο peak του μεγέθους οθονών”;

Mercedes-EQ. MBUX Hyperscreen

H απάντηση ήρθε άμεσα από τον υπεύθυνο εσωτερικής σχεδίασης των BMW i, Matthias Junghanns, ο οποίος τόνισε πως η προσωπική του άποψη είναι ότι σύντομα θα αφήσουμε πίσω τις μεγάλες οθόνες. Παρόμοια ήταν και η απάντηση του Conny Blommé, διευθυντής εσωτερικού σχεδιασμού στην Polestar, ο οποίος ανέφερε τα εξής: “Πιθανόν να βρισκόμαστε στην κορύφωση όσον αφορά στο μέγεθος των οθονών”.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα ο κόσμος της αυτοκινητοβιομηχανίας έχει παρουσιάσει σε αυτοκίνητα παραγωγής τεράστιες οθόνες. Τρανό παράδειγμα το MBUX Hyperscreen της Mercedes-Benz, μία οθόνη που εκτείνεται σε όλο το ταμπλό και φτάνει τις 56 ίντσες. Παρόμοια τακτική ακολουθήθηκε και από την BMW στην πρόσφατη αποκάλυψη της νέας Σειράς 7, η οποία φέρει προαιρετικά οθόνη 31,3 ιντσών για τους πίσω επιβάτες, όπως μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.