MBUX Hyperscreen, η νέα υπεροθόνη της Mercedes! (+video)

H Mercedes αποκάλυψε την εντυπωσιακή MBUX Hyperscreen, την έξυπνη υπεροθόνη "ταμπλό" που θα κάνει το ντεμπούτο της στη νέα ηλεκτρική EQS.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes-EQ. MBUX Hyperscreen

Με το MBUX (Mercedes-Benz User Experience) που παρουσίασε το 2018 στην A-Class, η Mercedes εντυπωσίασε το κοινό με τις δυνατότητες που προσέφερε το σύστημα πολυμέσων της, το οποίο αξιοποιούσε τεχνητή νοημοσύνη αλλά και τη δυνατότητα φωνητικών εντολών για τον χειρισμό του. Οι Γερμανοί προχωρούν τώρα ένα βήμα παραπέrα με την εξέλιξη του MBUX και μας παρουσιάζουν την MBUX Hyperscreen ένα τεράστιο πάνελ που καταλαμβάνει όλο σχεδόν το πλάτος του ταμπλό και ως πρώτη εφαρμογή θα το δούμε να ντεμπουτάρει στη νέα και αμιγώς ηλεκτρική EQS.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Mercedes A 250 e (+ Official TractioN Video)

Πίσω από ένα ενιαίο πάνελ με πλάτος 1.410 χλστ., το οποίο καλύπτει σχεδόν δυόμιση τετραγωνικά μέτρα (2,432 τ.) και φέρει δύο αεραγωγούς στις άκρες του, η γερμανική εταιρία έχει ενσωματώσει τρεις συνολικά οθόνες: μία που λειτουργεί ως πίνακας πληροφοριών για τον οδηγό και αξιοποιεί 3D γραφικά για την προβολή των πληροφοριών, μία κεντρική και μία για τον συνοδηγό. Οι δύο τελευταίες μάλιστα είναι τεχνολογίας OLED. Αν κρίνουμε από τα smartphones που χρησιμοποιούν ανάλογης τεχνολογίας οθόνες, οι δύο αυτές οθόνες της MBUX Hyperscreen αναμένεται να έχουν εξαιρετική ευκρίνεια και τρομερή απόδοση του μαύρου.


Το πάνελ αφής που είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό Gorilla Glass, είναι ελαφρώς καμπυλωτό και η ειδική επεξεργασία που έχει δεχτεί μηδενίζει, σύμφωνα με την Mercedes τις παραμορφώσεις και προσφέρει απρόσκοπτη θέαση σε όλο το μήκος της.

Ένα σημαντικό concept που κάνει την εμφάνιση του με την MBUX Hyperscreen είναι το “zero layer”. Αυτό σημαίνει πως όλη έκταση του ταμπλό εκμεταλλεύεται με τέτοιο τρόπο ώστε ο χρήστης δεν χρειάζεται να ψάξει σε κάποιο υπομενού για να βρει σημαντικές πληροφορίες και εφαρμογές. Όλα τα απαραίτητα βρίσκονται μπροστά στα μάτια του από την πρώτη στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Mercedes Coupe & Cabrio. Μια 4θέσια ιστορία κομψότητας

Η MBUX Hyperscreen δεν είναι απλά ένα τεράστιο πάνελ με τρεις οθόνες, “…είναι το μυαλό αλλά και το νευρικό σύστημα του αυτοκινήτου, είναι συνδεδεμένη με όλα τα συστήματα του οχήματος και επικοινωνεί με αυτά”, υπογραμμίζει ο Sajjad Khan, μέλος του δ.σ. της Mercedes. Χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη που εξελίσσει η γερμανική εταιρία και προσπαθεί διαρκώς να μάθει τις συνήθειες των χρηστών της προσαρμόζοντας ανάλογα τις ενδείξεις της. Για να το πετύχει αυτό χρησιμοποιεί έναν πανίσχυρο 8πύρηνο επεξεργαστή, ο οποίος συνοδεύεται από μνήμη RAM στα 24 GB. Είναι δηλαδή ένας υπολογιστής μέσα στο αυτοκίνητο που φέρει και τεχνητή νοημοσύνη.

Αυτές είναι προς το παρόν οι κύριες πληροφορίες που μας δίνουν οι Γερμανοί για την MBUX Hyperscreen. Περισσότερα γι’ αυτή θα γνωρίζουμε λογικά με την αποκάλυψη της ηλεκτρικής EQS

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]