BMW M3 E30: Επικό restoration, καλύτερη και από καινούργια…

Τα τελευταία χρόνια ο... εκσυγχρονισμός παλαιών κλασσικών αυτοκινήτων έχει κερδίσει έδαφος με πολλές εταιρείες να δραστηριοποιούνται σε αυτό τον τομέα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Δεν μιλάμε απλώς για αναπαλαίωση ή αναβάθμιση ενός αυτοκινήτου αλλά για εκσυγχρονισμό του. Αυτό είναι κάτι που εδώ και χρόνια κάνουν κάποιες εταιρείες, όπως η Singer που μας έχει παρουσιάσει κατά καιρούς εξαιρετικές Porsche 911 από τα παλιά…

Προφανώς όμως, το ενδιαφέρον του κόσμου για παλαιότερα μοντέλα που έγραψαν ιστορία αλλά δεν είναι πλέον διαθέσιμα είναι τεράστιο και όπως είναι λογικό, όλο και περισσότερες εταιρείες μπαίνουν στον χώρο αυτό. Μία από αυτές είναι και η βρετανική Redux, η οποία μας παρουσιάζει μέσα από τις εικόνες της το δημιούργημά της που δεν είναι άλλο από την θρυλική BMW M3 E30.

Η Redux πραγματικά έχει καταφέρει να προσδώσει μία άλλη διάσταση στο βαυαρικό coupe, χωρίς να αλλοιώσει στο ελάχιστο την εμφάνισή του. Ξεκινώντας λοιπόν από την εμφάνιση, η Redux έδειξε τον απαιτούμενο σεβασμό στην BMW M3 E30, καθώς επενέβη μόνο στους προφυλακτήρες που πλέον είναι από carbon, ενώ η εμφάνισή τους ακολουθεί αυτή των εργοστασιακών.


Στο εσωτερικό από την άλλη ήταν λίγο πιο… παρεμβατική, καθώς άλλαξε τα καθίσματα με δερμάτινα μπάκετ της Recaro, τοποθέτησε ψηφιακό πίνακα οργάνων και έντυσε τις επιφάνειες με αλκαντάρα (εκτός του ταμπλό που παραμένει πλαστικό). Οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί όμως, καθώς τοποθετήθηκε roll-cage και αφαιρέθηκε το πίσω κάθισμα.

Σημαντικότερες όμως είναι οι μηχανικές αλλαγές. Πλέον, το ατμοσφαιρικό μοτέρ της BMW M3 E30 δεν είναι… ατμοσφαιρικό (ιεροσυλία θα πουν κάποιοι και για να τους προλάβει η Redux υπογραμμίζει πως προσφέρει και ατμοσφαιρική έκδοσή του). Η χωρητικότητά του S14 έχει αυξηθεί από τα 2.3 στα 2.5 λίτρα και η απόδοσή του είναι στα 390 άλογα και 530 Nm ροπής.

Προφανώς και η BMW M3 παραμένει πισωκίνητη, ενώ το κιβώτιό της είναι νέο 6τάχυτο. Αλλαγμένο είναι και το πίσω διαφορικό με ένα πιο σύγχρονο, περιορισμένης ολίσθησης φυσικά.

Διαβάστε επίσης για την BMW M3 E30 που γύρισε από τον κόσμο των νεκρών…

Επεμβάσεις έχουν γίνει και στην ανάρτηση της BMW M3 E30 από τη Redux, η οποία πλέον είναι ρυθμιζόμενη και τα φρένα έχουν δώσει τη θέση τους σε νέα μεγαλύτερα, εξαπίστονα εμπρός και τετραπίστονα πίσω, της AP Racing.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Redux θα κατασκευάσει συνολικά 30 BMW M3 E30 σαν αυτή που βλέπουμε στις εικόνες και αν δεν έχετε μία να της παραχωρήσετε για να σας την… εκσυγχρονίσει, τότε θα αναλάβει η ίδια να βρει μία για εσάς!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]