BMW: Νέα προηγμένη μέθοδος βαφής, περιβαλλοντικά φιλικότερη

Μια νέα και καινοτόμα μέθοδο βαφής εφαρμόζει η BMW στο εργοστάσιο της στο, η οποία συμβάλλει στη βιωσιμότητα με τη μείωση αποβλήτων και κατανάλωσης ενέργειας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW νέα μέθοδος βαφής 2021

Τη δημιουργία αρκετών αποχρώσεων και σχεδίων χωρίς χαρτοταινίες οριοθέτησης και μάσκες κάλυψης του οχήματος, αλλά ακόμη πιο σημαντικά ίσως, χωρίς υπερψεκασμό εφαρμόζει πλέον το BMW Group στο εργοστάσιό του στο το Ντίνγκολφινγκ της Γερμανίας.

Διαβάστε επίσης: Μία ακόμη BMW M4, σκέτη τρομοκρατία!

Η νέα διαδικασία βαφής, η οποία ονομάζεται EcoPaintJet Pro, πετυχαίνει υψηλή ακρίβεια εφαρμογής και διευρύνει τις δυνατότητες εξατομίκευσης, ενώ υποστηρίζει παράλληλα τη διατήρηση των φυσικών πόρων και την ενεργειακή απόδοση.

Η τεχνολογία θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά σε 19 M4 Coupé, που σύντομα θα περάσουν από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου με ειδική δίχρωμη βαφή και διακριτικά M4 στο καπό και την πίσω πόρτα.

Το BMW Group ανέπτυξε τη νέα διαδικασία EcoPaintJet Pro για υδατοδιαλυτές βαφές και 2Κ βερνίκια σε συνεργασία με την Dürr, μία εταιρεία που ειδικεύεται στη μηχανική και την κατασκευή εγκαταστάσεων εργοστασίων. Στη συμβατική διαδικασία, η βαφή ψεκάζεται μέσω περιστρεφόμενου τυμπάνου με 35-55,000 στροφές το λεπτό και προσκολλάται ηλεκτροστατικά στο αμάξωμα.

Η νέα μέθοδος καταργεί την ηλεκτροστατική διαδικασία και βασίζεται αποκλειστικά στον ψεκασμό. Η βαφή εφαρμόζεται μέσω πλάκας στομίου που επιτρέπει υψηλή ευκρίνεια με μεταβλητό πάχος βαφής μεταξύ 1 και περίπου 50 χιλιοστών. Η τεχνική αυτή απαιτεί μέγιστη ακρίβεια τόσο από το ρομπότ όσο και από την τεχνολογία εφαρμογής.

Επίσης σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν δύο διαφορετικά χρώματα βαφής, π.χ. για την οροφή και τις λωρίδες και την εφαρμογή άλλων σχεδίων – για παράδειγμα στο καπό. Στόχος κατά την ανάπτυξη της τεχνολογίας και των υλικών ήταν να επιτευχθεί το μέγιστο εύρος εφαρμογών. Τώρα θα μπορεί να βάφεται το κάθε εξωτερικό εξάρτημα – κάτι που προσφέρει σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης.

Μέχρι τώρα, τα custom σχέδια επιτυγχάνονταν μόνο με την τοποθέτηση μεθόδων οριοθέτησης (μάσκες, χαρτοταινίες κλπ.). Με τη νέα τεχνολογία, θα εξαλειφθούν οι δαπάνες υλικών και προσωπικού που απαιτούσε η προηγούμενη διαδικασία με αποτέλεσμα να μειωθεί το κόστος επιλογών του είδους.

Διαβάστε επίσης – Hyundai: Αναλαμβάνει καθήκοντα ο ρομποτικός “σκύλος” Spot (+video)

Η καινοτόμα διαδικασία αποτρέπει επίσης το λεγόμενο υπερψεκασμό, το πλεόνασμα σωματιδίων βαφής που κατέληγε στα απορρίμματα. Μία ακόμα συμβολή στη βιώσιμη παραγωγή προέρχεται από τη μικρότερη κατανάλωση ενέργειας. Καθώς δεν χρειάζεται πλέον διαχωρισμός της βαφής, μειώνεται και η ποσότητα του απαραίτητου αέρα. Με περίπου 7.000 ώρες λειτουργίας, αυτό εξοικονομεί πάνω από 6.000 μεγαβατώρες και μειώνει το ανθρακικό αποτύπωμα κατά 2.000 τόνους το χρόνο.

Η ανάπτυξη της πρωτοποριακής τεχνολογίας βαφής για περαιτέρω εφαρμογές στην παραγωγή θα συνεχιστεί με στόχο να εφαρμοστεί μαζικά από το δίκτυο παραγωγής του γερμανικού ομίλου από την ερχόμενη χρονιά. Οι πρώτες M4 Coupe που θα βαφτούν με αυτό τον τρόπο M4 θα χρησιμοποιούνται αρχικά στο στόλο της εταιρείας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.