Μία BMW M4, σκέτη τρομοκρατία!

Αγγίζει τα όρια της υπερβολής, αλλά δεν παύει να εντυπωσιάζει! Δείτε τις ψηφιακές εικόνες από την "ντοπαρισμένη" BMW M4 ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M4

Όταν μας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η BMW M4, υπήρξαν διφορούμενες απόψεις σχετικά με την εμφάνισή της και η αιτία ήταν το εμπρός μέρος με τα μεγάλα “νεφρά”. Αυτή τη φορά θα δούμε ένα ψηφιακό σχέδιο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από πολλούς αρκετά σκληροπυρηνικό. Δεν παύει, όμως, να εντυπωσιάζει!

Διαβάστε επίσης: Με την BMW M4 Competition των 510 ίππων στην Πάρνηθα!

Αρχικά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν πρόκειται για σχέδιο από κάποιον βελτιωτικό οίκο, αλλά ανήκει στον ανεξάρτητο σχεδιαστή του οποίου τα έργα μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Facebook. Όσον αφορά σε αυτή την BMW M4, η σκληροπυρηνική της εμφάνιση ξεκινά από την μείωση της απόστασης του αμαξώματος από το έδαφος, αλλά και την τοποθέτηση των χαρακτηριστικών ζαντών της BBS.

 

Από εκεί και πέρα, στο εμπρός μέρος βλέπουμε αεροδυναμικές προσθήκες χαμηλά στον προφυλακτήρα, το ίδιο ισχύει και στο πλαϊνό τμήμα. Βέβαια, η εμφάνιση του μοντέλου μεταμορφώνεται λόγω των διευρυμένων φτερών, κάτω από τα οποία φαίνονται τα semi-slick ελαστικά. Παρόμοια αισθητική ακολουθείται και στο πίσω μέρος, εκεί που υπάρχει αεροτομή ενσωματωμένη στο αμάξωμα.

Σίγουρα ένα τέτοιο project αγγίζει τα όρια της υπερβολής, αλλά δεν θα ήταν καθόλου απίθανο να βλέπαμε κάτι αντίστοιχο από οίκους όπως αυτός της Liberty Walk.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.