Μπορεί ένας επαγγελματίας οδηγός να νικήσει το ABS; (+video)

Εκεί όπου ακόμα και το ένα μέτρο... σώζει ζωές! Ένας επαγγελματίας οδηγός θα προσπαθήσει να πετύχει καλύτερη επίδοση από το ABS. Θα τα καταφέρει;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ABS

To ABS, ή αλλιώς σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών, είναι σωτήριο και εδώ και πολλά χρόνια υποχρεωτικό σε όλα τα αυτοκίνητα. Σε αυτό το video θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αν ένας επαγγελματίας οδηγός μπορεί να γίνει πιο αποτελεσματικός από αυτό.

Πίσω από το τιμόνι του “πειραματικού” Mazda MX-5 βρέθηκε ο επαγγελματίας οδηγός, Scott Mansell, ενώ η δοκιμή έγινε και με έναν… οδηγό της διπλανής πόρτας. Τα αποτελέσματα που προέκυψαν αποδεικνύουν ότι κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να γίνει εξίσου αποτελεσματικός με έναν υπολογιστή.

Με το ABS ενεργοποιημένο επιτεύχθηκε από τον “καθημερινό” οδηγό ακινητοποίηση σε 34,73 μέτρα. Ακολούθησαν πέντε προσπάθειες με το ABS απενεργοποιημένο και η καλύτερη απόδοση του “απλού” οδηγού ήταν τα 39 μέτρα. Παρόμοια τύχη είχε και ο επαγγελματίας οδηγός, ο οποίος μπορεί να ήταν πιο αποτελεσματικός, αλλά και πάλι η καλύτερη επίδοσή του ήταν τα 37,5 μέτρα.

Συνεπώς μιλάμε για μία διαφορά της τάξης των περίπου τριών μέτρων. Πριν δείτε το video αξίζει να τονίσουμε ότι οι τιμές που αναφέρουμε ήταν οι καλύτερες. Συνεπώς σε πραγματικές συνθήκες (όπου δεν υπάρχει δεύτερη προσπάθεια) γίνεται σαφές πόσο σημαντική είναι αυτή η τεχνολογία για την ενεργητική ασφάλεια κάθε οχήματος.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.