Σε ποια χώρα οι οδηγοί ξοδεύουν χιλιάδες ώρες ψάχνοντας το αυτοκίνητό τους;

Ιδιαίτερα ξεχασιάρηδες αποδεικνύονται οι Βρετανοί οδηγοί που δεν θυμούνται που έχουν παρκάρει σύμφωνα με τελευταία έρευνα της Skoda.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Παραγωγή Αυτοκινήτων Ευρώπη

Ενδιαφέρον έχει η τελευταία έρευνα που πραγματοποίησε η Skoda στη Μ.Βρετανία για τους Βρετανούς οδηγούς, οι οποίοι ξοδεύουν συνολικά πάνω από 500.000 ώρες (!) ψάχνοντας για το παρκαρισμένο αυτοκίνητο τους.

Σύμφωνα με τους ερευνητές της τσέχικης εταιρίας από τους 2.000 που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη έρευνα το 52% παραδέχτηκε ότι ήταν προσωρινά ανίκανο να εντοπίσει το αυτοκίνητό του “χάνοντας” το τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Πάλι καλά που πλέον οι κατασκευαστές, όπως και η Skoda, έχουν ανάλογες εφαρμογές “εύρεσης” για smartphones.

Επιπλέον ένα 25% παραδέχτηκε ότι δεν έβρισκε πού έχει παρκάρει δύο φορές τους τελευταίους 12 μήνες, ενώ για ένα 14% από τους συμμετέχοντες στην έρευνα αυτό έγινε τρεις ή και περισσότερες φορές τον τελευταίο χρόνο.


Το ακόμη πιο ενδιαφέρον ίσως στοιχείο που προκύπτει από τη συγκεκριμένη έρευνα είναι ότι δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ αφηρημένων γυναικών και ανδρών αφού το ποσοστό ανέρχεται στο 16% και 12% αντίστοιχα για εκείνους που ομολόγησαν ότι έχουν ξεχάσει πού είχαν παρκάρει τρεις ή και περισσότερες φορές το τελευταίο 12μηνο. Παράλληλα ο χρόνος που χρειάζονται για να το βρουν ανέρχεται στα 6,4 λεπτά για τους άνδρες με τις γυναίκες να τα καταφέρνουν καλύτερα με 5,6 λεπτά ψαξίματος.

Ηλικιακά η πιο επιρρεπής ομάδα είναι εκείνη μεταξύ 18-25 που “χάνει” το αυτοκίνητο της 2,5 φορές ετησίως, με ένα 5% να παραδέχεται ότι αυτό το έχει πάθει 10 φορές τον τελευταίο χρόνο.

Πιο κοινός τόπος στη Βρετανία για να χάσει κανείς το αμάξι του είναι τα πάρκινγκ των εμπορικών κέντρων (58%), που ακολουθούνται από εκείνα των supermarket (36%), ενώ τρίτα έρχονται τα πάρκινγκ των αεροδρομίων.

Εσείς έχετε βρεθεί ποτέ σε ανάλογη κατάσταση; Αν ναι, πόσες φορές έχετε ξεχάσει που έχετε παρκάρει το αυτοκίνητο σας επιστρέφοντας σε αυτό τον τελευταίο χρόνο;

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.