Χωρίς τον Ken Block το επόμενο Gymkhana (+video)

Gymkhana χωρίς Ken Block γίνεται; Έτσι φαίνεται, αφού στο επόμενο video δε θα βρίσκεται πίσω από το τιμόνι. Δείτε ποιος θα τον αντικαταστήσει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Έχουν περάσει 12 ολόκληρα χρόνια από τότε που ο Ken Block μας συστήθηκε μέσα από το πρώτο video Gymkhana. Έπειτα από εκατομμύρια views στο youtube, ετοιμάζεται το 11ο video της σειράς, αλλά πίσω από το τιμόνι δε θα βρίσκεται ο Ken Block.

Διαβάστε επίσης: O Chris Harris οδηγεί το Subaru Impreza WRC του McRae (+video)

Είναι ήδη γνωστό ότι τη θέση του παίρνει ο Travis Pastrana, ο οποίος είναι Αμερικανός επαγγελματίας οδηγός. Στο παρελθόν έχει ξανά εμφανιστεί στη σειρά και πιο συγκεκριμένα στα Gymkhana 5 και Gymkhana 10. Σύμφωνα με την Hoonigan Racing Division, εταιρεία που έχει αναλάβει το project, τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν μέσα στο τρέχον έτος.

Πέρα από τον νέο οδηγό, αλλαγή θα υπάρχει και στο αυτοκίνητο. Μπορεί να είχαμε συνηθίσει εκπροσώπους από τη Ford στα τελευταία επεισόδια, αλλά φαίνεται ότι «πρωταγωνιστής» του 11ου video θα είναι ένα Subaru.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται νέο Subaru WRX STI πανίσχυρο και τετρακίνητο

Ευκαιρίας δοθείσης, ας θυμηθούμε άλλο ένα video της σειράς που υπήρχε εκπρόσωπος της ιαπωνικής φίρμας. Πίσω στο 2009, λοιπόν, όπου το Subaru Impreza WRX STI των 566 ίππων κατέστρεφε τα ελαστικά του στο λιμάνι του Los Angeles.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.