Χρήσιμα: Η συμβουλή για πισωκίνητα με χειροκίνητο σασμάν… που σώζει ζωές! (+video)

Όχι, δεν αναφερόμαστε στη γνωστή υπερστροφή! Δώστε βάση σε αυτή τη συμβουλή, ειδικά αν οδηγείτε πισωκίνητο στην πίστα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πισωκίνητα

Μπορεί τα αυτοκίνητα με κίνηση στον πίσω άξονα να είναι λίγα αυτή τη στιγμή, αλλά ακόμα δυστυχώς ή ευτυχώς (ευτυχώς για εμάς) υπάρχουν αρκετά πισωκίνητα μοντέλα εκεί έξω. Η κίνηση στον κατά πολλούς “σωστό άξονα” έχει τις ιδιαιτερότητές της και απαιτεί δεξιότητες από πλευράς οδηγού, ειδικά όταν κινείται σε πίστα με γρήγορο ρυθμό.

Rev-Matching: Το μοντέλο που κάνει αυτόματα την τεχνική των επαγγελματιών (+video)

Πολλές φορές δεν συγχωρεί και αυτή την φορά θα δούμε μία περίπτωση όπου απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή. Δεν πρόκειται για την επιτάχυνση κατά την έξοδο της στροφής, εκεί είναι γνωστό ότι “παραμονεύει” η υπερστροφή του οχήματος. Αντιθέτως, πρόκειται για την επιβράδυνση στην είσοδο της στροφής και, πιο συγκεκριμένα, όταν αυτή συνοδεύεται από κατέβασμα σχέσης, πχ. από 4η σχέση σε τρίτη κι ούτω καθ’ εξής.

Σε αυτή την περίπτωση, στα πισωκίνητα αυτοκίνητα, είναι πολύ επικίνδυνο να μπλοκάρει στιγμιαία ο πίσω άξονας μόλις ολοκληρωθεί η σύμπλεξη. Κάτι τέτοιο συμβαίνει λόγω της αδράνειας του κινητήρα, ο οποίος “φρενάρει” δυνατά τους κινητήριους (πίσω) τροχούς στην προσπάθειά του να ανεβάσει απότομα στροφές. Ο οδηγός αισθάνεται αυτό το φαινόμενο σαν να γίνεται ένα στιγμιαίο τράβηγμα του χειροφρένου. Όπως είναι λογικό, σε συνδυασμό με το “ελάφρωμα” του πίσω μέρους λόγο επιβράδυνσης, είναι πολύ πιθανό να χαθεί η πρόσφυση πίσω και κατ’ επέκταση ο έλεγχος του αυτοκινήτου. To ίδιο φαινόμενο παρατηρείται ακόμα πιο έντονα και στις μοτοσυκλέτες.

Rev-Matching / “Μύτη-τακούνι”: Η λύση στο πρόβλημα!
Υπάρχει τρόπος να εξαφανιστεί αυτό το επικίνδυνο φαινόμενο, η τεχνική ονομάζεται “Rev-Matching” και είναι ιδιαίτερα “δημοφιλής” στους λάτρεις της αγωνιστικής οδήγησης. Στη φάση αλλαγής σχέσης (πχ. από 4η σε 3η), ο οδηγός πατά στιγμιαία το γκάζι. Με αυτόν τον τρόπο, ο κινητήρας ανεβάζει στροφές και η περιστροφική του ταχύτητα “εναρμονίζεται” με αυτήν του κιβωτίου. Έτσι, η αλλαγή ταχύτητας γίνεται πολύ πιο ομαλά και εξαφανίζεται το επικίνδυνο μπλοκάρισμα του πίσω άξονα. Βέβαια, για να συνεχιστεί η επιβράδυνση ο οδηγός πρέπει να εκτελέσει αυτή την διαδικασία κρατώντας πατημένο το φρένο. Σε αυτή την περίπτωση, το “Rev-Matching” μετατρέπεται σε “μύτη-τακούνι”. Στο video που ακολουθεί θα δούμε τον οδηγό να εκτελεί την τεχνική με μεγάλη μαεστρία!

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι οι παραπάνω τεχνικές απαιτούν οδηγική εμπειρία και αφορούν οδήγηση σε πίστα. Σε συνθήκες κανονικής οδήγησης, το μπλοκάρισμα του πίσω άξονα σε πισωκίνητα μοντέλα μπορεί να ελαττωθεί ή και να εξαφανιστεί αν στην αλλαγή αφήσουμε πιο απαλά τον συμπλέκτη. Έτσι, η σύμπλεξη, ναι μεν θα πραγματοποιηθεί πιο αργά, αλλά το επικίνδυνο φαινόμενο μπλοκαρίσματος θα εξαφανιστεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.